Clouseau meets Stan Van Samang meets U2 in 'Liefde voor Muziek'

dinsdag 2 april 2024
Foto: VTM - © DPG Media 2024

Vanavond staan de songs van Clouseau centraal in 'Liefde voor Muziek'. Met 40 muzikale jaren op de teller hoeft het niet te verbazen dat Koen en Kris Wauters door hun collega's bestempeld worden als 'legendarisch', 'iconen' of 'een instituut'.

Ze grasduinden in het meest uitgebreide repertoire van dit seizoen en doen hun eigen ding met de allergrootste hits en één verborgen parel uit de Clouseau-geschiedenis.


Stan Van Samang ging op zoek naar een lied 'over respect en hoeveel mooier de wereld zou zijn als we wat liever en verdraagzamer tegen elkaar zouden zijn'. Hij vond dat in De Tegenpartij. 'Het nummer begint met één bepaalde noot, die is genoeg gespeeld en die gaan we niet doen. Al de rest wel', teast Stan, die volgens Jasper uitpakt met U2-vibes.

Bekijk De Tegenpartij van Stan Van Samang uit 'Liefde voor Muziek' hier in preview:


'Liefde voor Muziek', dinsdag om 20.40 uur bij VTM en op VTM GO.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL 4 logo RTL4 logo

Jacobien en Arjen zijn gespannen en emotioneel over de eerste Italiaanse schoolreis van dochter Fleuri. Maaike en Bart komen na een lange reis eindelijk aan bij hun nieuwe huis in Spanje. Aadje en Richard gaan op promotietour om nieuwe opdrachten binnen te slepen. Caroline heeft alle spullen opnieuw ingepakt en arriveert in Italië, terwijl even verderop Debbie en Vincenzo zullen moeten zijn.


'Daar Gaan Ze Weer', om 22.40 uur op RTL 4.

Dossiers