Conference League:Fenerbahce - Union live op Play6

woensdag 13 maart 2024

Donderdag strijden nog twee Belgische clubs voor een plekje in de kwartfinales van de Conference League. Voor Union is het hopen op een klein mirakel na de 0–3 nederlaag in de heenmatch.

De Brusselaars zullen alles uit de kast moeten halen tegen het Fenerbahçe van Michy Batshuayi. Fenerbahçe – Union is LIVE te volgen op Play 6 vanaf 18.20 uur, met commentaar van Bart Raes en Geert De Vlieger. In de Play-studio ontvangt Gilles De Coster analisten Frank Boeckx en Dennis van Wijk.


Daarnaast komen er heel wat Belgen in actie donderdag. Philippe Clement ontvangt met Rangers Benfica in het legendarische Ibrox Stadium. Dessers, Raskin en co speelden gelijk in de heenmatch en moeten winnen om door te stoten: Rangers – Benfica is te volgen vanaf 18.40 uur op Play Sports 1, met commentaar van Bram Lambert. In het duel tussen Aston Villa en Ajax is alles nog mogelijk na het gelijkspel in de heenmatch: deze topaffiche is te volgen vanaf 20.55 uur op Play Sports 1, met commentaar van Philippe Crols.

Op Play Sports 2 zien we het beslissend duel tussen West Ham en Freiburg (vanaf 18.40 uur met commentaar van Tim Wielandt) en volgen we Charles De Ketelaere, die het met Atalanta opneemt tegen Sporting Lissabon (vanaf 20.55 uur met commentaar van Carlo Wilmots).

De avond wordt afgesloten met alle hoogtepunten uit de Europa en Conference League in het magazine: Dennis Xhaët loodst je erdoor vanaf 23.05 uur op Play Sports 1.

Donderdag 14 maart
18u20, PLAY 6: Studio LIVE, Conference League: Fenerbahce - Union
18u40, Play Sports 1: LIVE, Europa League: Rangers - Benfica
18u40, Play Sports 2: LIVE, Europa League: West Ham - Freiburg
20u55, Play Sports 1: LIVE, Conference League: Aston Villa - Ajax
20u55, Play Sports 2: LIVE, Europa League: Atalanta - Sporting
23u05, Play Sports 1 & GO Play: Europa & Conference League Highlights

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

In 'Vandaag Inside Oranje' geven Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp hun kijk op het EK en de actualiteit. Met wisselende, terugkerende gasten aan tafel en aan de bar, blikt het trio terug op de EK-wedstrijden en bespreekt het zaken die Nederland die dag bezighouden.

'Vandaag Inside Oranje', om 22.55 uur op SBS6.

Dossiers