D-day breekt aan: het is alles of niets op 'Million Dollar Island'!

maandag 5 juni 2023
Foto: VTM 2 - © DPG Media 2023

De rust op 'Million Dollar Island' is na de verplichte exit van Cindy, Shani, Jerico en Orlando nog maar net teruggekeerd, of er wordt alweer een bommetje gedropt.

Het spel schakelt een flinke versnelling hoger en gaat een radicaal nieuwe, bikkelharde fase in. Alle eilandbewoners die op D-day geen bandje meer hebben, worden onherroepelijk naar huis gestuurd. Wie wordt nog een bandje gegund en wie moet 'Million Dollar Island' verlaten? Vanaf nu is het alles of niets. Bij een aantal eilandbewoners lopen de spanningen en emoties dan ook hoog op.'Million Dollar Island', telkens nieuwe afleveringen op maandag om 21.50 uur en op woensdag om 21.40 uur bij VTM 2 en ook op VTM GO en Streamz.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Geknipte Gast' (foto: BNNVARA - © Nozem Films 2021)

Zanger Ernst DaniŽl Smid heeft sinds 2017 de ziekte van Parkinson. In de kappersstoel bij ÷zcan Akyol vertelt hij over zijn hersenoperatie, waardoor de klachten van de ziekte minder geworden zijn. Maar hij vertelt ook dat zijn wereldje inmiddels erg klein is geworden. Volgens Ernst DaniŽl is dat zijn eigen schuld. Hij verwijt zichzelf dat hij te weinig oog heeft gehad voor mensen om zich heen en te egoÔstisch is geweest.

'De Geknipte Gast', om 21.05 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers