D-day breekt aan: het is alles of niets op 'Million Dollar Island'!

maandag 5 juni 2023
Foto: VTM 2 - © DPG Media 2023

De rust op 'Million Dollar Island' is na de verplichte exit van Cindy, Shani, Jerico en Orlando nog maar net teruggekeerd, of er wordt alweer een bommetje gedropt.

Het spel schakelt een flinke versnelling hoger en gaat een radicaal nieuwe, bikkelharde fase in. Alle eilandbewoners die op D-day geen bandje meer hebben, worden onherroepelijk naar huis gestuurd. Wie wordt nog een bandje gegund en wie moet 'Million Dollar Island' verlaten? Vanaf nu is het alles of niets. Bij een aantal eilandbewoners lopen de spanningen en emoties dan ook hoog op.'Million Dollar Island', telkens nieuwe afleveringen op maandag om 21.50 uur en op woensdag om 21.40 uur bij VTM 2 en ook op VTM GO en Streamz.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ik Vertrek' (AVROTROS)

Voor het eerst in de 'Ik Vertrek'-geschiedenis volgen we mensen die maar liefst drie keer emigreerden, naar drie verschillende landen. Na een mislukt avontuur in Frankrijk treffen we Laurens en Brigitte in Duitsland. Hoewel ze een charmant plekje tussen de koeien hebben, is dit ook niet hun eindbestemming. Die ligt, als het goed is, in Spanje. Hier willen ze retreatprogramma's opzetten voor groepen. Nog voordat de verbouwing is gestart, hebben ze al de eerste boeking binnen. Over vijf weken ontvangen ze twaalf personen en er moet nog héél véél gebeuren. De vraag is of Laurens en Brigitte die uitdaging aan kunnen.

'Ik Vertrek', om 21.20 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers