De allerleukste series en films in juli op Disney Channel en Disney Junior

zondag 26 juni 2022

Twee Parijse tieners, Marinette Dupain-Cheng en Adrien Agreste, veranderen in de superhelden Ladybug en Cat Noir om de stad tegen superboeven te beschermen.

Van 4 tot en met 15 juli, maandag tot en met vrijdag vanaf 09.00 uur op Disney Channel?


MARATHON
PHINEAS AND FERB

Het is zomervakantie en stiefbroers 'Phineas en Ferb' besluiten van elke dag een avontuur te maken, van dood tartende achtbanen tot surfen tot het opsporen van Frankensteins hersenen. Ondertussen leidt het simpele vogelbekdier een dubbelleven als geheim 'Agent P' en gaat de strijd aan met de kwaadaardige dr. Doofenshmirtz om de wereld te redden.

Van 18 tot en met 29 juli, maandag tot en met vrijdag vanaf 09.00 uur op Disney Channel.

WEEKEND THEMA
MIRACULOUS

Van Kwami, Helden tot Schurken! Je ziet het allemaal terug in de Miraculous Thema Weekenden. Volg de twee Parijse tieners, Marinette Dupain-Cheng en Adrien Agreste, terwijl zij veranderen in de superhelden Ladybug en Cat Noir om de stad tegen superboeven te beschermen.

Vanaf 9 juli, elke zaterdag en zondag vanaf 09.00 uur op Disney Channel.

SPECIALS WEEKEND
MIRACULOUS WORLD

Het is tijd voor het Specials Weekend op Disney Channel met Miraculous World! Ga met Marinette en haar klas mee naar New York voor de Frans-Amerikaanse vriendschapsweek. De hele klas is er... behalve Adrien, omdat zijn vader hem weigert te laten gaan! Volg Marinette en Adrien daarna naar Shanghai,die daar allebei belanden net op het moment dat een magisch sierraad - vergelijkbaar met de Miraculous -  in gevaar is.

Zaterdag 30 en zondag 31 juli, vanaf 12.00 uur op Disney Channel.

NIEUWE AFLEVERINGEN
PJ MASKS: PYJAMAHELDEN

Overdag leven Greg, Connor en Amaya een gewoon leven, ze zijn vrienden, buren en klasgenoten. Maar ‘s avonds activeren ze hun armbanden, die verbonden zijn met de pyama’s, en worden ze: De Pyamahelden. Ze krijgen speciale krachten om de stad te beschermen van de schurken. Het dierenamulet van Greg (Gekko) zorgt dat hij op muren kan lopen en blijft overal stevig aan vastkleven. De superkracht van Connor (Catboy) maakt hem supersnel en Amaya (Owlette) kan kilometers ver kijken vanuit de lucht. Vanuit het hoofdkantoor gaan ze op avonturen, stoppen ze slechterikken en verslaan ze schurken.

Vanaf 25 juli, elke maandag tot en met vrijdag om 11.50 uur op Disney Junior.

NIEUWE AFLEVERINGEN
DE KUIKENCLUB

Zeg hallo tegen 'De Kuikenclub', 's werelds grootste team van achtertuinhelpers! Dit broer-zus-trio (Coop, Sweetie en Little Boo) is een team van enthousiaste buurthelpers en slimme probleemoplossers. Onder begeleiding van hun mentor, een gepensioneerde speur- en reddingshond genaamd Kapitein Tully, stellen ze zich altijd vriendelijk op, leren ze van hun fouten en helpen ze hun buren. Of ze nu zoekgeraakt eten vinden, een puppy uit een beekje redden of uitzoeken hoe de bloemen van hun moeder vertrapt zijn, de Chicken Squad is er altijd om een vleugeltje te helpen!

Vanaf 11 juli, elke maandag tot en met vrijdag om 09.20 uur op Disney Junior.

NIEUWE AFLEVERINGEN
MIRA, KONINKLIJKE DETECTIVE

Als de nieuw benoemde koninklijke detective van het op India gebaseerde land Jalpur, reist de dappere Mira door het koninkrijk om Jan en alleman te helpen! Met de hulp van haar vriendje, prins Neel, haar nichtje, Priya, en haar mangoest-hulpjes, Mikku en Chikku, gebruikt Mira haar unieke talent om elke zaak op te lossen die op haar pad komt!

Vanaf 9 juli, elke zaterdag en zondag om 17.35 uur op Disney Junior.

THEMA
DAG VAN DE VRIENDSCHAP

Kijk samen met al je vriendjes en vriendinnetjes naar je favoriete series, zoals Marvel's Spidey en zijn Geweldige Vriendjes, De Kuikenclub en Bluey!
 
Zaterdag 30 juli de hele dag op Disney JuniorKijk samen met al je vriendjes en vriendinnetjes naar je favoriete series, zoals Marvel's Spidey en zijn Geweldige Vriendjes, De Kuikenclub en Bluey!

Zaterdag 30 juli de hele dag op Disney Junior.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Blok' (Net5)

De lijsten met achterstallig werk houdt de gemoederen van de blokbewoners behoorlijk bezig. Ze kunnen het ook niet laten om stiekem te gluren bij de buren, in de stille hoop dat die nog erger zijn. De uitdaging van deze week vergt precisie van het hoogste niveau en iedere millimeter kan het verschil maken tussen succes en totale mislukking.

'Het Blok', om 20.25 uur op NET5.

Dossiers