'De Verhulstjes' op nostalgietrip in de Ardèche

zondag 12 november 2023
Foto: Play4 - © Play Media 2023

De familie heeft de bling bling van Saint Tropez ingeruild voor de camping uit Gert zijn jeugd. Gert is een man met een missie en wil maar één ding: vissen.

Samen met Viktor koopt hij een visbewijs en wagen ze zich aan de nostalgische activiteit. Gert: 'Het loze vissertje, dat is Viktor.' Maar ook watersport kan niet ontbreken in de Ardèche: 'Je kan niet naar de Ardèche zonder te kajakken.'


Wanneer de visvangst weinig blijkt op te leveren, beslist de familie om uit eten te gaan in het restaurant van Piet Huysentruyt, Likoké. En daar krijgen ze een lesje etiquette van Viktor.

Nieuw seizoen van 'De Verhulstjes' elke zondag om 20.00 op Play4 en in de app van GoPlay. Op GoPlay kan iedereen – naast de leukste momenten en de volledige afleveringen – ook exclusieve online fragmenten terugvinden die niet te zien waren in de afleveringen zelf.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Oranjezomer' - Hélène Hendriks (SBS6)

Elke werkdag bespreekt Hélène Hendriks de actualiteit en de sportzomer vanuit het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, de havenstad waar op 12 augustus de Tour de France voor vrouwen van start gaat. Onder andere Jack van Gelder en Rutger Castricum zijn de weekgasten, terwijl de gezellige aanschuifbar weer klaarstaat voor meer bekende gezichten.

'De Oranjezomer', om 21.30 uur op SBS6.

Dossiers