Derde aflevering van 'KUSTBOYS' vrijdag te zien op Play Sports Open

donderdag 22 april 2021

De maand november start voor KVO met een gekrijs dat door merg en been gaat. Vanheusden schreeuwt het uit van de pijn in een match tegen Standard Luik. Het is lang geleden dat KVO een match verloor, en dat steekt.

Na elf speeldagen staat KVO op een mooie tiende plaats in het klassement. Maar hoelang zal het duren voor het tij keert? De wedstrijden tegen landskampioen Club Brugge, Antwerpen en Kortrijk zijn zenuwslopend.


De spelers zijn positief. Robbie D’Haese en Jelle Bataille, twee spelers uit de jonge KVO-kern blikken terug op hun jarenlange vriendschap. Ze spelen beiden al sinds hun jeugd bij KVO en juichen de evoluties van de laatste jaren toe.

Duitse Physical Coach Alfred Ntiamoah, ofwel 'The Lion' wil er alles aan doen om de spelers in topvorm te krijgen. No nonsense. Al blijkt hij ook een meer poëtische kant te hebben. Coach Blessin zit nog met andere kopzorgen. Heeft teammanager Bart zijn limiet bereikt? Blessin wordt alleszins gesteund door zijn vrouw en drie dochters, die telkens vele kilometers afleggen om KVO te zien spelen.

Een match die geen enkele Oostendenaar wil verliezen is die tegen Waasland-Beveren. Met de woorden 'Wij haten Waasland. Ik zeg zelfs geen goeiendag tegen die gasten, ik zou zeggen: rot maar op', zet Theys de toon. Ook Blessin vindt de ploeg arrogant, en moedigt daarmee zijn spelers aan.

Maken de spelers Blessin en Theys trots? Of wordt het een bloedstollende match? En zullen ze na de laatste match van november zegevieren, of loopt de maand af met een sisser?

'KUSTBOYS', vrijdag 23 april om 20.00 uur op Play Sports Open, gratis voor alle Telenet TV-klanten op kanaal 11.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers