Dit heeft National Geographic in december op de planning

maandag 28 november 2022
Foto: © National Geographic 2022

De Christmas Special van de bekende National Geographic serie 'Europe from Above' toont wederom een spectaculaire luchtreis door Europa. Dit keer staat het thema Kerstmis centraal waarbij je diverse Europese landen en de daarbij behorende culturen te zien krijgt.

Een echte magische ervaring! Vliegende camera's zweven over een schitterende trein van lichtjes aan de Engelse kust en onthullen een buitengewone logistieke prestatie in het postkantoor van de Kerstman. We doorkruisen het continent om de unieke bezienswaardigheden van de feestdagen te ontdekken, van een spetterende parade en een vuurwerkevenement in de Alpen tot de karakteristieke rendierkuddes in Finland.


Op 12 december, om 22.00 uur op National Geographic.

SPECIAL
NUREMBERG: THE LOST TAPES

Nooit eerder gehoorde getuigenissen onthullen schokkende nieuwe details over de Tweede Wereldoorlog en de werking van de nazi-oorlogsmachine. Hoor de onverholen stemmen van Hitlers criminele handlangers - zoals Hermann Goering, Wilhelm Keitel, Albert Speer en Rudolf Hess - maar ook van de slachtoffers en getuigen die dapper tegen hen getuigden.

Op 6 december, om 21.00 uur op National Geographic.

NIEUW
TO CATCH A SMUGGLER S4

Na het aanpassen van de maatregelen in de eerste dagen van de COVID-crisis om de toenemende stroom van verdovende middelen over de amerikaanse zuidelijke landsgrenzen op te vangen. Proberen drugshandelaren via een luchthaven, zeehaven of landovergang de grenzen over te glippen. Gelukkig staan de waakzame agenten op scherp om de stroom illegale smokkelwaar te stoppen. Het Department of Homeland Security gebruikt alle beschikbare middelen en zal nergens voor stoppen om een smokkelaar te pakken.

Vanaf 18 december, elke zondag om 19.00 uur op National Geographic.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Perfecte Plaatje Op Reis' (RTL 4)

De zes fotografen staan voor dag en dauw op om het magische ochtendritueel van de monniken in Chiang Mai vast te leggen. Na dit moment van bezinning komt Tijl met het nieuws dat ze vandaag nog door zullen reizen naar het zuiden van Thailand. Maar niet zonder een tussenstop in.... Bangkok! Tijdens een wilde nacht shoot op uitgaansstraat Khao San Road trekken de fotografen alles uit de kast.

'Het Perfecte Plaatje op Reis', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers