Dit maakt Jeroen Meus deze week klaar in 'Dagelijkse Kost'

zondag 24 oktober 2021
Foto: Eén - © VRT 2018

Jeroen Meus zet in 'Dagelijkse Kost' elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. We kijken al even vooruit naar het menu van deze week.

Maandag: Salade met witte boontjes en lauwe spekvinaigrette
Een geweldige maaltijdsalade met smaken van de herfst. Andijvie, roodlof, witte boontjes, spek en zilveruitjes zijn de hoofdrolspelers. Met stukken lauwe aardappel erbij heb je meteen een fantastisch resultaat!


Dinsdag: Gnocchi van pompoen met salie
Met pompoen kan je alle kanten uit. Jeroen maakt er Italiaanse aardappelkussentjes mee en serveert ze gebakken op een laagje zijdezachte pompoencrème en boter met salie.

Woensdag: Bokkenpootjes
Een rasechte klassieker onder de Belgische koekjes! Krokante biscuit met amandel en romige botercrème met vanille, afgewerkt met chocolade. Dit is gewoon top!

Donderdag: Hamburger met kaas van Averbode, gestoofde groene kool en aardappelen
Oerdegelijke dagelijkse kost! Een hamburger met lekkere Belgische kaas, gestoofde groene kool en geroosterde aardappelwedges. Hiermee krijg je iedereen snel aan tafel!

Vrijdag: Roodbaars met knolselderpuree
Tover de herfst op je bord met een lekker stuk gebakken vis, knolselderpuree en gebakken dooierzwammetjes of cantharellen. Dit is simpelweg lekker eten en bovendien niet veel werk!

'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.15 uur op Eén.


Lees ook:
Dit staat er deze week op het menu van 'Dagelijkse Kost'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers