Dit zie je deze week in 'Familie'! - PREVIEW

zaterdag 26 november 2022
Foto: VTM - © DPG Media 2022

Raven kampt met twijfels over Lars, Finn doet een verrassende ontdekking en Benny wordt bijna betrapt door Koen. Louise beleeft een ongemakkelijk moment. Sterre ziet Jamila en Jelle knuffelen. Koen wordt coŲrdinator op de werkvloer, Eva heeft schokkend nieuws voor Rudi en Benny verliest zijn geduld bij Emiel. Jelle zit in de knoop met zijn gevoelens.

Maandag 28 november 2022 - aflevering 7109
Mathias staat voor een belangrijk moment. Raven twijfelt aan Lars' onschuld. Véronique maakt duidelijk dat ze meer bewijs heeft. Rudi toont Finn waar hij werkt. Zij doet een verrassende ontdekking.


Dinsdag 29 november 2022 - aflevering 7110
Benny wordt bijna betrapt door Koen. Diezelfde Koen probeert op Véronique in te praten om Cédric op andere gedachten te brengen. Louise beleeft een ongemakkelijk moment.

Woensdag 30 november 2022 - aflevering 7111
Benny vindt het tijd voor Emiels volgende stap met Lore. Lars helpt hem daarbij. Koen reageert gefrustreerd wanneer Hanne zijn hulp weigert. Sterre is getuige van een warme knuffel tussen Jelle en Jamila.

Donderdag 1 december 2022 - aflevering 7112
Emiel mag niet meer naar de maatwerkplaats. Brahim is er niet over te spreken dat Jamila is gaan paintballen met Jelle. Véronique stelt Koen aan als haar coördinator op de werkvloer.

Vrijdag 2 december 2022 - aflevering 7113
Louise krijgt een vreemd voorstel van haar professor. Eva belt Rudi met schokkend nieuws. Hij staat voor een moeilijke taak. Jelle zit in de knoop met zijn gevoelens. Benny kan Emiel niet opbeuren en verliest zijn geduld.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
Dit zie je deze week in 'Familie'! - PREVIEW

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Alleskunner' (SBS6)

De 45 overgebleven vips worden ultiem op de proef gesteld. Zo wordt getest of ze beschikken over losse heupjes, moeten ze anagrammen oplossen en hoe eet je een koekje dat op je voorhoofd ligt, zonder je handen te gebruiken?

'De Alleskunner VIPS', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers