Dit zie je deze week in 'Familie'! - PREVIEW

zaterdag 11 maart 2023
Foto: VTM - © DPG Media 2023

Raven pikt de leugens van Lars niet langer. Niko is wantrouwig tegenover Bas en Alfons maakt kennis met zijn nieuwe verpleegster. Lars is bezorgd om het mentaal welzijn van Véronique, Diego wil Niko uit zijn tent lokken. Cédric is gedemotiveerd, Louise kan zich moeilijk concentreren en Jan wordt gecontacteerd door een mysterieuze vrouw. Karin probeert Samira en Benny te helpen. Véronique is doodsbang.

Maandag 13 maart 2023 - aflevering 7184
Raven heeft genoeg van Lars' leugens. Hij kan echter niet anders dan verder te blijven liegen. Niko vertrouwt Bas niet en besluit de raad van Mathias op te volgen. Alfons voelt zich in de steek gelaten door Vanessa. Hij weigert de hulp van zijn nieuwe verpleegster Karin.


Dinsdag 14 maart 2023 - aflevering 7185
Lars ontdekt dat Véronique een camera heeft laten installeren en is bezorgd over haar mentaal welzijn. Diego kan Niko's afwijzing maar moeilijk verkroppen en wil hem uit zijn tent lokken. Alfons weigert de hulp van Karin en stuurt haar weg.

Woensdag 15 maart 2023 - aflevering 7186
Benny probeert Alfons te helpen nu hij zonder verpleegster zit. Alfons vindt echter niet dat hij zijn 'job' goed doet. Cédric is gedemotiveerd na de mislukte brainstorm. Yoko maant hem aan om niet op te geven. Lars doet zijn best om afstand te houden van Véronique.

Donderdag 16 maart 2023 - aflevering 7187
Mathias vreest dat het voorval met Alfons Vanessa doet twijfelen aan haar nieuwe job. Louise probeert zich te focussen op haar schoolwerk, maar Jelle en Brahim weerhouden haar daarvan. Véronique wil haar idee delen met Cédric, maar die blokt haar af. Jan wordt gecontacteerd door een mysterieuze vrouw.

Vrijdag 17 maart 2023 - aflevering 7188
Karin voelt dat er problemen zijn tussen Benny en Samira. Ze probeert hen te helpen door in hun toekomst te kijken. Jan twijfelt aan de bedoelingen van de vrouw die hem contacteerde. Véronique is doodsbang wanneer er plots iemand voor haar deur staat. Tijdens een gesprek met Benny dreigt ze in te storten.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.05 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
Dit zie je deze week in 'Familie'! - PREVIEW

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders Halloween' (Videoland)

In deze speciale halloweeneditie zijn de missies en moorden bloediger dan ooit. De deelnemers schuwen geen enkel middel in de strijd om zoveel mogelijk zilver te verdienen. Lukt het de Getrouwen de Verraders op tijd te ontmaskeren?

'Videoland Première: De Verraders Halloween', om 23.06 uur op RTL 4.

Dossiers