Dit zie je deze week in 'Familie' - PREVIEW

zaterdag 24 februari 2024
Foto: VTM - © DPG Media 2024

Niko wordt aangenaam verrast en Lars wil Joris aanwerven. Cédric lucht zijn hart. Raven wil niet plooien voor Anton. Brahim wil zijn problemen zelf oplossen, Yoko wil het goedmaken met Cédric. Vanessa confronteert Mieke, Louise denkt te weten hoe ze Brahim kan helpen. De loft is leeg want Raven is weg. Jelle krijgt een mail van Felix. Cédric doet een onaangename ontdekking. Anton neemt een drastisch besluit en een verrassingsfeest voor Jamila loopt niet als gepland. Niko krijgt een onverwacht bericht.

Maandag 26 februari 2024 - aflevering 7384
Niko hakt een moeilijke knoop door en wordt aangenaam verrast. Lars wil Joris als extra kracht aanwerven bij Wolff & Bos. Raven wil ondertussen niet plooien voor Antons dreigementen. Selin vreest echter dat hij hem nooit met rust zal laten. Cédric lucht zijn hart bij Louise.


Dinsdag 27 februari 2024 - aflevering 7385
Samira is Louise dankbaar voor haar steun aan Brahim. Ze wil Brahim helpen, maar hij wil zijn problemen zelf oplossen. Véronique vraagt Mieke om te zwijgen over Linus. Benny is trots omdat Stefanie en Lars het goed met elkaar kunnen vinden. Yoko wil het goedmaken met Cédric, maar Raven speelt stoorzender.

Woensdag 28 februari 2024 - aflevering 7386
Selin liegt tegen Raven. Op een onbewaakt moment wacht hem een onaangename verrassing. Lars doet Joris een jobaanbod, maar hij twijfelt. Vanessa confronteert Mieke met haar jaloerse reactie. Louise denkt te weten hoe ze Brahim kan helpen, maar Samira vreest dat ze te laat zijn.

Donderdag 29 februari 2024 - aflevering 7387
Lars komt thuis in een lege loft. Ook Jill probeert Raven tevergeefs te bereiken. Samira geeft Hanne de raad om zichzelf op de eerste plaats te zetten. Jelle ontvangt een mail van Felix. Louise raadt hem aan om eerlijk te zijn. Yoko doet Cédric een onverwacht voorstel, Cédric zelf doet een onaangename ontdekking.

Vrijdag 1 maart 2024 - aflevering 7388
Anton besluit Ravens schuld prompt te verhogen. Hij duidt Selin aan als schuldige voor de hele situatie en pakt Raven bijzonder hard aan. Samira vindt dat Benny met Stefanie moet praten over zijn vermoeden. Een verrassingsfeestje voor Jamila verloopt niet zoals gepland. Niko krijgt een onverwacht bericht.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

 


Lees ook:
Dit zie je deze week in 'Familie' - PREVIEW

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Maastricht' (AVROTROS)

Voor de deur van De Ponti wordt het stoffelijk overschot van een jongeman gevonden die op dezelfde manier is omgebracht als een eerder slachtoffer. Wolfs heeft ontdekt dat de jongen waartegen hij Nico beschermde de zoon van een beruchte Amsterdamse crimineel is. Wanneer daarna Nico verdwijnt, vermoeden Wolfs en Eva dat Nico door deze Ben Swart ontvoerd is. Ze gaan naar Amsterdam om Nico te bevrijden. Romeo en Marion krijgen te maken met een drugshandelaar die is aangevallen met een koevoet. De voornaamste verdachte is een jongen die door hem gedwongen wordt te dealen. Deze jongen blijkt echter een alibi te hebben.

'Flikken Maastricht', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers