Dit zie je deze week in 'Home and Away'! - PREVIEW

zondag 4 juni 2023

Zon, zee, strand. Summer Bay lijkt een vredig plekje waar iedereen zonder zorgen door het leven gaat. Niets is echter minder waar. 'Home and Away' zorgt voor je dagelijkse portie emotie en drama. Benieuwd naar het vervolg? Check de preview!

Maandag 5 juni 2023 - aflevering 7814
Chloe en Theo willen zo veel mogelijk tijd samen doorbrengen, maar Theo dreigt hierdoor zijn schoolwerk te verwaarlozen. Irene ergert zich aan Marilyn en de manier waarop ze Tex behandelt. Leah probeert Chloe te stimuleren haar toekomst opnieuw in handen te nemen, maar dat wordt haar niet in dank afgenomen. Felicity waagt een sprong in het diepe en gaat akkoord om bij Tane in te trekken. Nikau heeft het intussen steeds moeilijker met de afwezigheid van Bella.


Dinsdag 6 juni 2023 - aflevering 7815
Nikau slaagt erin om de zwemster in nood te lokaliseren en te reanimeren. John probeert intussen haar zus Naomi te kalmeren. De succesvolle reddingsoperatie doet Nikau twijfelen over al dan niet afreizen naar New York. Chloe is dankbaar voor de hulp van Leah en krijgt stilaan weer zakelijke ambities. Mackenzie probeert zich klaar te stomen voor de rechtszaak.

Woensdag 7 juni 2023 - aflevering 7816
John ontdekt de waarheid over de illegale pokeravonden in Salt en geeft Mackenzie de volle laag. Dean en Ziggy vrezen dat Mackenzie zich sterker voordoet dan ze zich werkelijk voelt. John moedigt Nikau aan om zijn heldenstatus te omarmen en het bedankingsetentje van Naomi te aanvaarden.

Donderdag 8 juni 2023 - aflevering 7817
Het is de dag van de rechtszaak en Mackenzie vreest het ergste. Felicity vindt intussen een briefje van Mac waarin ze haar vraagt om Salt te leiden terwijl zij in de gevangenis zit. Leah trekt een verkeerde conclusie en dat dreigt zware gevolgen te hebben voor Theo. Felicity bedenkt een plan om Salt uit de schulden te krijgen.

Vrijdag 9 juni 2023 - aflevering 7818
Chloe stelt zich vragen bij de aankoop van de fitness door Ari en Mia. Theo krijgt slecht nieuws. Mackenzie staat wantrouwig tegenover de plannen van Felicity, maar een gesprek met Dean doet haar van gedachten veranderen.

'Home and Away', elke werkdag rond 19.05 uur (wisselende tijdstippen) op VTM 2.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek.

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
Dit zie je deze week in 'Home and Away'! - PREVIEW

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Geknipte Gast' (foto: BNNVARA - © Nozem Films 2021)

Zanger Ernst DaniŽl Smid heeft sinds 2017 de ziekte van Parkinson. In de kappersstoel bij ÷zcan Akyol vertelt hij over zijn hersenoperatie, waardoor de klachten van de ziekte minder geworden zijn. Maar hij vertelt ook dat zijn wereldje inmiddels erg klein is geworden. Volgens Ernst DaniŽl is dat zijn eigen schuld. Hij verwijt zichzelf dat hij te weinig oog heeft gehad voor mensen om zich heen en te egoÔstisch is geweest.

'De Geknipte Gast', om 21.05 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers