Dit zie je deze week in 'Home and Away'! - PREVIEW

zaterdag 12 augustus 2023

Deze zomer gaan de avonturen in je favoriete vakantieplek Summer Bay onverminderd verder. Ook in juli en augustus krijg je een dagelijkse portie, spanning, avontuur en romantiek. Check hier onze preview.

Maandag 14 augustus 2023 - aflevering 7863
Cash wil het ziekenhuis verlaten, maar Bree vindt het daar nog te vroeg voor. Felicity probeert te bemiddelen. Nikau en Heather kunnen het duidelijk goed met elkaar vinden. Tane maakt zich zorgen, maar Nikau maakt hem duidelijk dat hij zich niet moet moeien. Marilyn deelt haar gevoel over Heather met Irene en Roo, maar zij lijken haar mening niet te delen.


Dinsdag 15 augustus 2023 - aflevering 7864
Bree maakt kennis met Alf en John. Ze zijn blij te horen dat Cash het ziekenhuis heeft mogen verlaten. Felicity maant haar broer intussen aan om het verleden achter zich te laten, maar Cash krijgt het moeilijk wanneer hij geconfronteerd wordt met de verlovingsring die hij voor Jasmine kocht. Rose heeft een aanvaring met Bree. Roo ergert zich aan Marilyn, die haar ongenoegen over Heather niet onder stoelen of banken steekt.

Woensdag 16 augustus 2023 - aflevering 7865
Terwijl Dean tijd doorbrengt met Jai en Justin vol trots opschept over het succes van Theo bij Lyrik, mijmert Ziggy over haar verloren jeugd. Heeft ze een kans op een succesvolle surfcarrière aan zich voorbij laten gaan? Xander staat niet te springen voor het voorstel van Rose om Summer Bay te verlaten.

Donderdag 17 augustus 2023 - aflevering 7866
Dean krijgt het gevoel dat hij Ziggy tegenhoudt in het realiseren van haar droom. Theo en Kirby zijn er tijdens het voorbije optreden in geslaagd om hun romance geheim te houden, maar er hangt duidelijk spanning in de lucht en dat ontgaat ook Mackenzie niet, die haar vermoeden deelt met Remi.

Vrijdag 18 augustus 2023 - aflevering 7867
Remi waagt zijn kans bij Bree, maar krijgt het deksel op de neus. Tot Bree advies van John ter harte neemt en besluit dat ze meer ja moet zeggen als ze vrienden wil maken in Summer Bay. Theo is de geheimdoenerij rond hun relatie beu en stelt Kirby opnieuw voor om alles op te biechten aan Remi en Eden. Wanneer zij dit niet ziet zitten, neemt Theo een hartverscheurende beslissing.

'Home and Away', elke werkdag rond 19.20 uur (wisselende tijdstippen) op VTM 2.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek.

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

 


Lees ook:
Dit zie je deze week in 'Home and Away'! - PREVIEW

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boerderij van Dorst' (BNNVARA)

Roxeanne Hazes en Nikkie de Jager komen Raven helpen. Ze maken samen een hügelbed en plukken appels om cider te maken. Terwijl ze de handen uit de mouwen steken, vraagt Raven ze het hemd van het lijf.

'Boerderij van Dorst', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers