Dit zie je deze week in 'Lisa'! - PREVIEW

zaterdag 19 november 2022
Foto: VTM - © DPG Media 2022

Vic krijgt een volgende opdracht, Elke zet Amal op haar plaats. Olivia en Ben nemen wraak en Jonas verrast vriend en vijand. Gert krijgt een vriendschapsverzoek. Vic haalt alles uit de kast om zijn slag thuis te halen. Arthur gaat praten met Jonas. Hij komt met onverwacht nieuws terug.

Maandag 21 november 2022 - aflevering 340
Elke geeft Vic een volgende opdracht, maar hij dreigt betrapt te worden door Olivia. Ben hemelt Lisa op. Elke zet Amal op haar plaats.


Dinsdag 22 november 2022 - aflevering 341
Olivia en Ben nemen op gepaste wijze wraak voor de aanhoudende koppelingspogingen van Lisa. Sofie en Suzanne herstellen de lievelingsjurk van Suzanne, maar niet met het gewenste resultaat. Amal is nog steeds misnoegd door toedoen van Elke.

Woensdag 23 november 2022 - aflevering 342
Jonas verrast vriend, maar vooral vijand. Vic ontdekt iets over Guido Schepers, wat gevolgen heeft voor de samenwerking met Massa. Gert krijgt een vriendschapsverzoek op Bybbee.

Donderdag 24 november 2022 - aflevering 343
Lisa en Gert verwijten Vic dat hij schuldig is aan de stopzetting van de samenwerking met Guido. Om dit ongedaan te maken, schakelt Vic de hulp van Elke in. Hij haalt alles uit de kast om zijn slag thuis te halen.

Vrijdag 25 november 2022 - aflevering 344
Arthur vindt niet dat Amal moet opdraaien voor de heisa na het filmpje, en gaat praten met Jonas. Hij komt terug met nieuws dat niemand had zien aankomen.

'Lisa', van maandag tot vrijdag om 18.20 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
Dit zie je deze week in 'Lisa'! - PREVIEW

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers