Dit zie je deze week in 'Lisa'! - PREVIEW

zaterdag 27 mei 2023
Foto: VTM - © DPG Media 2023

Hoe zit het nu met de verdwijning van Jonas? Gert speelt spelletjes en na het gesprek met Lisa zint hij op wraak. Vic krijgt bezoek van inspecteur Calluwaerts. Lisa heeft een belangrijke vraag voor Ben. Een ongenode gast daagt op in 't Excuus.

Maandag 29 mei 2023 - aflevering 430
Stap voor stap ontdekken we de verdwijning van Jonas. Voor Gert gaat niet alles volgens plan...


Dinsdag 30 mei 2023 - aflevering 431
Suzanne en Katja respecteren Lisa's beslissing, in tegenstelling tot Gert... Hij heeft een nieuw voorstel voor Lisa. Bovendien overvalt ook Ben Lisa met een toekomstplan. Gerts spelletjes en plannetjes lopen uit de hand. Mira en Arthur zoeken een onderwerp voor een nieuwe podcast. Suzanne en Arthur laten zich verrassen door Sofie. Suzanne vertelt de gasten dat ze zwanger is van een tweeling. Hoe zullen ze reageren?

Woensdag 31 mei 2023 - aflevering 432
Lisa gaat niet in op Gerts voorstel. Dit maakt Gert razend. Hij zint op wraak. Ben laat Lisa een droomhuis zien. Maar vindt Lisa dit ook? Gert komt erachter dat Heidi's ouders haar als vermist hebben opgegeven. Wat nu? Vic krijgt bezoek van inspecteur Calluwaerts. Er klopt iets niet aan zijn vorige verklaring...

Donderdag 1 juni 2023 - aflevering 433
Net voor ze vertrekken, heeft Lisa nog een belangrijke vraag voor Ben. Gijs krijgt tegengas. Zal hij toch doorzetten? Reinhout heeft een belangrijke vraag voor Vic. Die krijgt onaangenaam bezoek en begint zich nu echt zorgen te maken. Ben en Lisa nodigen vrienden en familie uit in 't Excuus. Maar dan daagt ook een ongenode gast op. Het zorgt ervoor dat niks ooit nog hetzelfde zal zijn.

Vrijdag 2 juni 2023 - geen uitzending
'De Kotmadam'

'Lisa', van maandag tot vrijdag om 18.20 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
Dit zie je deze week in 'Lisa'! - PREVIEW

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo STAR Channel logo

Voor de artsen en verpleegkundigen op de spoedafdeling in Chicago Med is geen enkele dag hetzelfde. Ze slaan zich doorheen de chaos om hun patiŽnten tegen elke prijs te helpen. Na een verkeersongeval staat de spoedeisende hulp al snel vol patiŽnten. Een arts komt Charles bekend voor en Archer raakt vlak voor zijn niertransplantatie aan het twijfelen.

'Chicago Med', om 21.00 uur op STAR Channel.

Dossiers