Dit zie je deze week in 'Milo' - FINALEWEEK!

zaterdag 15 juni 2024
Foto: VTM - © DPG Media 2024

Ivan duikt op bij de boot van Johan, Jasmien confronteert Milo, uiteindelijk geeft ze samen met Liam een geweldig concert. De verwarring van Alice raakt Milo. Op Kosmos ziet ze later Koen van de trap vallen. Liam stelt Milo gerust, Lou krijgt verwijten van Hilde. Lou kan niet verkroppen dat dat Liam zijn optreden opdraagt aan Koen. Nora beseft dat haar ontmoeting met Rik waarschijnlijk de laatste is.

Maandag 17 juni 2024 - aflevering 95
Ivan maakt onverwacht zijn opwachting op Johans boot. Het verraad van Lou heeft dus zijn vruchten afgeworpen. Milo annuleert haar optreden, maar na een peptalk van Jesse verandert ze van gedachten. Nora stort zich op de bakkerij om haar zorgen te vergeten. Hilde bekent haar fouten aan Johan, maar hij wil er niets van horen. Jasmien confronteert Milo, wat haar diep raakt. Milo en Liam geven uiteindelijk een geweldig concert.


Dinsdag 18 juni 2024 - aflevering 96
Milo worstelt met het vertellen van de waarheid, terwijl de verwarring van Alice haar diep raakt. Jasmien probeert Liam te verleiden, maar wordt op een cruciaal moment onderbroken door Milo. Lou en Hilde bundelen hun krachten tegen Koen, terwijl Lou meer dankbaarheid van zijn vader verwacht. Nora zet ondertussen een samenwerking op voor de bakkerij en vraagt Pol om haar te vertrouwen met haar plan.

Woensdag 19 juni 2024 - aflevering 97
Hilde verstopt valse diamanten op Kosmos, maar Koen ontdekt dit en confronteert haar. Milo worstelt met Jasmiens situatie, terwijl Jesse haar aan Liam herinnert. Thuis ontdekt ze dat ze haar telefoon op Kosmos is kwijtgeraakt en ze keert terug om deze te zoeken. Daar ziet ze Koen van de trap vallen. Jasmien voelt zich opnieuw afgewezen door Liam en zoekt troost bij Lou.

Donderdag 20 juni 2024 - aflevering 98
Milo moet een schokkend geheim bewaren na een tragische gebeurtenis. Ze worstelt met emoties tijdens repetities, maar Liam stelt haar gerust. Hilde deelt op school het droevige nieuws over Koen en draagt de verantwoordelijkheid voor de school over aan Liam. Lou krijgt verwijten van Hilde. Nora onthult eindelijk haar ware identiteit aan haar zoon.

Vrijdag 21 juni 2024 - aflevering 99 (seizoensfinale!)
De druk neemt toe bij Milo en ze valt flauw in de cafetaria. Pol dwingt haar tot rust, maar Milo wil haar optreden met Liam niet missen en glipt weg. Liam draagt zijn optreden op aan Koen, wat Lou niet kan verkroppen. Hierdoor besluit hij het optreden te boycotten. Nora vertelt Milo over haar ontmoeting met Rik en beseft dat het waarschijnlijk de laatste zal zijn.

'Milo', van maandag tot donderdag om 18.20 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

 


Lees ook:
Dit zie je deze week in 'Milo' - PREVIEW

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Oranjezomer' - Hélène Hendriks (SBS6)

Elke werkdag bespreekt Hélène Hendriks de actualiteit en de sportzomer vanuit het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, de havenstad waar op 12 augustus de Tour de France voor vrouwen van start gaat. Onder andere Jack van Gelder en Rutger Castricum zijn de weekgasten, terwijl de gezellige aanschuifbar weer klaarstaat voor meer bekende gezichten.

'De Oranjezomer', om 21.30 uur op SBS6.

Dossiers