Dit zie je deze week in 'Neighbours'! - PREVIEW

zondag 30 juli 2023

Ramsay Street is al jaar en dag dé place to be voor heel wat Vlaamse kijkers. De beroemde Australische straat staat elke dag garant voor emotie, drama én een lach en en traan. Wat er deze week gebeurt, lees je wekelijks in onze preview.

Maandag 31 juli 2023 - aflevering 8771
Leo is doodop en dreigt een rampzalige fout te maken. Het nieuws dat Terese enkel uit schuldgevoel opnieuw bij hem introk en het feit dat ze gevoelens had voor Glen, komen hard aan bij Paul, maar zijn reactie is anders dan Terese had verwacht. Levi gaat opnieuw op date met Freya en vertelt haar over zijn jeugd.


Dinsdag 1 augustus 2023 - aflevering 8772
Leo voelt zich enorm schuldig wanneer Abigail naar het ziekenhuis moet worden gebracht. De gebeurtenis laat ook Aaron en David niet onberoerd en het koppel neemt een beslissing. Levi ontdekt waarom Freya naar Erinsborough is gekomen. Hij blijft vraagtekens plaatsen bij haar verhaal, maar de aantrekkingskracht is te groot en doet al zijn twijfels vervagen. Maar niet iedereen vindt haar even sympathiek...

Woensdag 2 augustus 2023 - aflevering 8773
De druk wordt Amy teveel en ze besluit haar intrek te nemen bij Toadie, maar zonder Zara eerst in te lichten. Zal zij deze impulsieve beslissing van haar moeder begrijpen of drijft het nog meer een wig tussen hen? Freya overtuigt Levi om met haar een ritje te maken in een politiewagen.

Donderdag 3 augustus 2023 - aflevering 8774
Roxy maakt zich zorgen om Levi nadat ze Freya op heterdaad betrapte. Hij is intussen echter hopeloos verliefd en heeft geen oren naar haar bezorgdheden. Ziet ze spoken of is er toch meer aan de hand? Zara probeert indruk te maken op de coole meisjes. Paul is van slag wanneer Terese hem eraan herinnert dat haar verblijf in het penthouse slechts tijdelijk is.

Vrijdag 4 augustus 2023 - aflevering 8775
Paul is erin geslaagd om Terese om de tuin te leiden, maar zal hij zijn leugen kunnen volhouden? Iedereen maakt zich grote zorgen om Leo en de afstand tussen hem en Abigail. Ze besluiten dat het tijd is om in te grijpen zodat de band tussen Leo en zijn dochter opnieuw versterkt kan worden.

'Neighbours', van maandag tot vrijdag bij VTM 2.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

De soap-inhouden vind je ook in de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

 


Lees ook:
Dit zie je deze week in 'Neighbours'! - PREVIEW

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers