Dit zie je deze week in 'Neighbours'! - PREVIEW

zondag 20 augustus 2023

Ramsay Street is al jaar en dag dé place to be voor heel wat Vlaamse kijkers. De beroemde Australische straat staat elke dag garant voor emotie, drama én een lach en en traan. Wat er deze week gebeurt, lees je wekelijks in onze preview.

Maandag 21 augustus 2023 - aflevering 8786
De vastberadenheid van Aaron drijft een wig tussen hem en David. Zullen ze het ooit eens geraken? Levi probeert Freya te vergeten, maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan aangezien ze nog steeds in Erinsborough vertoeft. Terwijl Terese besloten heeft om een nieuwe start te maken, gaat het van kwaad naar erger met Paul.


Dinsdag 22 augustus 2023 - aflevering 8787
Levi wordt onder schot gehouden door een onbekende man die duidelijk heel paranoïde is. Hij blijkt niet voor rede vatbaar. Glen probeert Terese af te leiden van haar zorgen en nodigt haar uit voor een spelletje paintball. Zara houdt haar onschuld staande, maar niemand lijkt haar te geloven en het nieuws over haar problematische gedrag verspreidt zich als een lopend vuurtje door Erinsborough.

Woensdag 23 augustus 2023 - aflevering 8788
Amy is ten einde raad en besluit Zara terug te sturen naar Cairns. Ondanks alle problemen die ze al veroorzaakt heeft, blijft Levi erg verknocht aan Freya. Iedereen raadt hem aan om haar uit zijn hoofd te zetten, maar dat lijkt hem maar niet te lukken. Wordt hij opnieuw meegezogen in haar mysterieuze zoektocht naar Gareth?

Donderdag 24 augustus 2023 - aflevering 8789
Leo wordt nog steeds verscheurd door tegenstrijdige gevoelens: moet hij zijn hart volgen of zijn verstand? Hij weet dat David en Aaron fantastische ouders zullen zijn voor Abigail, maar hij lijkt haar maar niet los te kunnen laten. Om hem te helpen organiseert Chloe een uitje met Roxy en Kyle. Levi heeft intussen zijn keuze gemaakt en wil Freya helpen in haar zoektocht naar Gareth.

Vrijdag 25 augustus 2023 - aflevering 8790
De gezondheid van Paul gaat zienderogen achteruit, maar iedereen gaat ervan uit dat hij doet alsof om de aandacht van Terese te trekken. Leo neemt een definitieve beslissing wat betreft Abigail.

'Neighbours', van maandag tot vrijdag bij VTM 2.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

De soap-inhouden vind je ook in de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
Dit zie je deze week in 'Neighbours'! - PREVIEW

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Een boeiend verhaal van Robbie Robertson, de dit jaar overleden gitarist en songwriter van The Band, over het nummer The Night They Drove Old Dixie Down. We gaan naar Jamaica en duiken in de muzikale roots van Bob Marley. En songwriter Holly Knight schreef maar liefst negen nummers voor Tina Turner. Zij vertelt over hun samenwerking en de totstandkoming van onder andere 'The Best'.

'Top 2000: The Untold Stories', om 23.35 uur bij de NTR op NPO 3.

Dossiers