Dit zie je deze week in 'Neighbours'! - PREVIEW

zondag 3 september 2023

Ramsay Street is al jaar en dag dé place to be voor heel wat Vlaamse kijkers. De beroemde Australische straat staat elke dag garant voor emotie, drama én een lach en en traan. Wat er deze week gebeurt, lees je wekelijks in onze preview.

Maandag 4 september 2023 - aflevering 8796
Amy en Toadie vinden een verontrustende boodschap van Zara en trommelen iedereen op om haar zo snel mogelijk te vinden. Een achterdochtige Aaron eist dat David grenzen stelt in zijn vriendschap met Dean en hem niet langer in vertrouwen neemt als het over hun relatie gaat. De stress van hun ruzie drijft David echter opnieuw zover dat hij zijn hart lucht bij Dean.


Dinsdag 5 september 2023 - aflevering 8797
David is razend op Aaron na zijn aanval op Dean. Een gesprek brengt jammer genoeg weinig soelaas en Aaron blijft achterdochtig over de groeiende vriendschap tussen David en zijn collega. Levi concentreert zich opnieuw op het vinden van Gareth. Het valt hem echter op dat Freya zich anders gedraagt. Trapt Levi opnieuw in dezelfde val?

Woensdag 6 september 2023 - aflevering 8798
Nadat Levi een tip heeft ontvangen, slagen Ned en Harlow erin om Gareth op te sporen. Roxy is enthousiast over de aankomende meeting over Montana Marcel's Fashion Week, maar wanneer Terese haar voorstelt om zich tot het team te vervoegen, slaat ze het aanbod af. Kyle vreest dat hij hiervoor verantwoordelijk is. Paul ontdekt dat de advocaat van Terese het gemunt heeft op zijn vermogen.

Donderdag 7 september 2023 - aflevering 8799
Levi weigert te geloven dat Freya een stalker is. Zij merkt intussen op dat ze in de gaten wordt gehouden door Ned en Harlow. David is overstuur door alle problemen in zijn huwelijk. Dean besluit dat het tijd is om zijn slag te slaan. Amy en Zara vinden elkaar langzaamaan terug. Zal ook Toadie de lucht kunnen klaren met Zara?

Vrijdag 8 september 2023 - aflevering 8800
Nicolette geniet met volle teugen van haar romance met Kiri. Freya is kwaad op Levi wanneer hij haar opbiecht dat Ned en Harlow met Gareth gesproken hebben. Dat hij bovendien twijfelt aan het feit of ze al dan niet een stalker is, kwetst haar en ze besluit afstand te nemen. Levi weet niet meer wie of wat hij moet geloven.

'Neighbours', van maandag tot vrijdag bij VTM 2.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

De soap-inhouden vind je ook in de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
Dit zie je deze week in 'Neighbours'! - PREVIEW

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Tijd voor actie. Een van de spelers heeft een masterplan bedacht om samen met een select groepje de finale te bereiken. Een Verrader neemt na de clash met een medespeler juist gas terug. Dat advies krijgt een andere speler ook, omdat de verdenkingen zijn kant op gaan. Ondanks alle goede bedoelingen staat ook deze ronde tafel weer garant voor verrassende wendingen.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers