Dit zie je deze week in 'Neighbours: A New Chapter' - PREVIEW

zondag 14 april 2024

In Ramsay Street is heel wat veranderd. Nieuwe gezichten hebben er zich gesetteld, maar ook enkele vertrouwde bewoners zijn de straat trouw gebleven. Drama, emotie, liefde en plezier zijn weer gegarandeerd! Zet je schrap voor een nieuwe week van 'Neighbours: A New Chapter'.

Maandag 15 april 2024 - aflevering 8944
Byron worstelt met een verlies. Nell stelt de vriendelijkheid van Toadie op de proef. Melanie en Krista proberen hun leven weer op de rails te krijgen. Nicolette roept de hulp in van Wendy om Erinsborough High te redden. Paul blijft vijanden maken.


Dinsdag 16 april 2024 - aflevering 8945
David en Aron hebben een meningsverschil over terug verhuizen naar Erinsborough. Terwijl Paul en Melanie de juridische gevolgen onder ogen zien, keert Remi terug naar Ramsey Street. Cara gaat aan de slag met de interieurinrichting.

Woensdag 17 april 2024 - aflevering 8946
Byron schakelt hulp in om een gevoelige kwestie aan te pakken. Dex en JJ werken samen om de romantiek tussen hun moeders nieuw leven in te blazen. Haz heeft moeite met het stellen van grenzen en Mackenzie met Holly's aanwezigheid in huis.

Donderdag 18 april 2024 - aflevering 8947
Terwijl David en de anderen verwoed op zoek gaan naar Krista, krijgt hij een intrigerende baan aangeboden. Wendy en Nicolette maken definitieve plannen voor hun protest. Mackenzie en Byron vragen Haz om Holly aan te spreken. Susan moet een kant kiezen.

'Neighbours: A New Chapter', van maandag tot donderdag om 14.40 uur op Play5.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

De soap-inhouden vind je ook in de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

 

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Hofkar' (PowNed)

De BoerBurgerBeweging (BBB) groeit als kool. Dit gaat ten koste van de voormalige boerenpartij CDA. Willemien Koning-Hoeve, Statenlid in Noord-Holland ťn melkveehouder, gaat bij deze Europese verkiezingen de agrarische stemmen proberen terug te winnen voor haar partij. Hoe gaat ze dat doen? En hebben de boeren het CDA nog wel nodig?

'De Hofkar', om 22.10 uur bij PowNed op NPO 2.

Dossiers