Dit zie je deze week in 'Neighbours: A New Chapter' - PREVIEW

zondag 16 juni 2024

Het leven in Ramsay Street gaat verder, maar er is wel veel veranderd. Nieuwe families, nieuwe intriges, maar altijd warmte van vrienden onder mekaar. En uiteindelijk komt alles (meestal) goed. Benieuwd? Check hier onze wekelijkse preview!

Maandag 17 juni 2024 - aflevering 8980
Terwijl Chelsea haar zinnen heeft gezet op Paul, doet hij een merkwaardig voorstel aan Sadie, die kampt met geldzorgen. Melanie blijft doen alsof ze een relatie heeft met Santo. Terese heeft last van haar geweten.


Dinsdag 18 juni 2024 - aflevering 8981
Remi kan het niet laten zich te bemoeien met Chelsea's plan om Paul in de val te lokken. Terese twijfelt over wat ze moet doen met Santo, die schijnbaar vreemdgaat. Nicolette wordt verrast door een ongewenste bezoeker: Sasha.

Woensdag 19 juni 2024 - aflevering 8982
Cara is aan het eind van haar Latijn en vraagt Chelsea om het huis te verlaten. Dit zet Chelsea ertoe aan om volledig voor Paul te gaan. David en Aaron vertellen Nicolette over hun babyplannen. En een droomvakantie verandert al snel in een nachtmerrie.

Donderdag 20 juni 2024 - aflevering 8983
Leo en Aaron haasten zich om David te helpen. Terwijl Nicolette en Veronica eindelijk een oplossing vinden, bereikt het nieuws van een verschrikkelijke tragedie Ramsay Street. Alle inwoners blijven geschokt achter.

'Neighbours: A New Chapter', van maandag tot donderdag om 14.40 uur op Play5.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

De soap-inhouden vind je ook in de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Oranjezomer' - Hélène Hendriks (SBS6)

Elke werkdag bespreekt Hélène Hendriks de actualiteit en de sportzomer vanuit het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, de havenstad waar op 12 augustus de Tour de France voor vrouwen van start gaat. Onder andere Jack van Gelder en Rutger Castricum zijn de weekgasten, terwijl de gezellige aanschuifbar weer klaarstaat voor meer bekende gezichten.

'De Oranjezomer', om 21.30 uur op SBS6.

Dossiers