Dit zie je deze week in 'Neighbours: A New Chapter' - PREVIEW

zondag 23 juni 2024

Het leven in Ramsay Street gaat verder, maar er is wel veel veranderd. Nieuwe families, nieuwe intriges, maar altijd warmte van vrienden onder elkaar. Een lach en een traan, dat is het beproefde succesrecept. Check hier onze wekelijkse preview!

Maandag 24 juni 2024 - aflevering 8984
De bewoners van Ramsay Street zien hun verlies onder ogen. Terese is vastbesloten om er voor Paul te zijn, terwijl Mackenzie Aaron steun biedt. Eden neemt geen enkele vorm van verantwoordelijkheid voor wat er is gebeurd.


Dinsdag 25 juni 2024 - aflevering 8985
Terwijl Eden Melanie nog steeds gijzelt, probeert Paul Krista de schuld te geven van alles wat er gebeurd is. Toadie schiet te hulp, tot frustratie van Terese.

Woensdag 26 juni 2024 - aflevering 8986
Toadie voelt zich verplicht om de nacht met Melanie door te brengen om haar in de gaten te houden. Terese confronteert hem. Chelsea merkt dat haar plannen beginnen vast te lopen en beraamt haar volgende zet. Haz probeert MacKenzie af te leiden van de gebeurtenissen.

Donderdag 27 juni 2024 - aflevering 8987
Chelsea gebruikt de begrafenis om dichter bij Paul te komen. Krista komt onder vuur te liggen vanwege de dood van David en Toadie twijfelt aan de prioriteiten van Terese.

'Neighbours: A New Chapter', van maandag tot donderdag om 14.40 uur op Play5.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

De soap-inhouden vind je ook in de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
Dit zie je deze week in 'Neighbours: A New Chapter' - PREVIEW

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Oranjezomer' - Hélène Hendriks (SBS6)

Elke werkdag bespreekt Hélène Hendriks de actualiteit en de sportzomer vanuit het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, de havenstad waar op 12 augustus de Tour de France voor vrouwen van start gaat. Onder andere Jack van Gelder en Rutger Castricum zijn de weekgasten, terwijl de gezellige aanschuifbar weer klaarstaat voor meer bekende gezichten.

'De Oranjezomer', om 21.30 uur op SBS6.

Dossiers