Dit zie je deze week in 'Sturm der Liebe'! - PREVIEW

zondag 20 augustus 2023

In 'Sturm der Liebe' denderen de belevenissen onverminderd verder voorbij. Deze Duitse soap blijft een absolute publiekslieveling in Vlaanderen. Elke dag zie je een nieuwe aflevering op VTM GOLD. Lees de preview!

Maandag 21 augustus 2023 - aflevering 3910
Josie voelt zich schuldig na het ontslag van Leon en probeert hem aan een nieuwe baan te helpen. Vanessa vraagt aan Michael om te bemiddelen tussen haar en Carolin. Hij zorgt ervoor dat de twee elkaar ontmoeten maar al snel laaien de gemoederen hoog op.


Dinsdag 22 augustus 2023 - aflevering 3911
Christoph verneemt dat Marcus Alexandra heeft uitgenodigd voor een romantisch uitje. Josie ergert zich mateloos aan Paul. Na het voorval op het meer biedt Carolin haar excuses aan aan Vanessa, maar die laatste weigert deze te aanvaarden.

Woensdag 23 augustus 2023 - aflevering 3912
Carolin lijdt onder de ruzie met Vanessa en kan zich hierdoor niet focussen op haar nakende huwelijk. Het komt tot een confrontatie tussen Markus en Christoph. André probeert Helene, die met zware schuldgevoelens te kampen heeft, te helpen. Paul besluit deel te nemen aan de triatlon.

Donderdag 24 augustus 2023 - aflevering 3913
Christoph besluit afstand te nemen van Alexandra. Die laatste wil haar gevoelens niet langer onderdrukken. Vanessa is verrast door de liefdesverklaring van Carolin en maakt haar duidelijk dat de gevoelens niet wederzijds zijn. Max wil een feest organiseren voor Vanessa maar heeft daar de financiële middelen niet voor.

Vrijdag 25 augustus 2023 - aflevering 3914
Alfons en Hildegard zijn dolgelukkig met de geboorte van hun achterkleinkind. Wanneer Werner dit ziet, besluit hij contact op te nemen met zijn kleindochter Valentina. Die laatste is echter erg kort aan de telefoon. André wil geld inzamelen voor het huwelijk van Max en Vanessa. Het komt tot een aanvaring tussen Leon en Paul.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag op VTM GOLD.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubiek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

 


Lees ook:
Dit zie je deze week in 'Sturm der Liebe'! - PREVIEW

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Perfecte Plaatje Op Reis' (RTL 4)

De zes fotografen staan voor dag en dauw op om het magische ochtendritueel van de monniken in Chiang Mai vast te leggen. Na dit moment van bezinning komt Tijl met het nieuws dat ze vandaag nog door zullen reizen naar het zuiden van Thailand. Maar niet zonder een tussenstop in.... Bangkok! Tijdens een wilde nacht shoot op uitgaansstraat Khao San Road trekken de fotografen alles uit de kast.

'Het Perfecte Plaatje op Reis', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers