Een nieuwe week van 'Dagelijkse Kost' komt eraan!

zondag 17 oktober 2021
Foto: Eén/VRT - © Filip Van Roe 2020

Jeroen Meus zet in 'Dagelijkse Kost' elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. We kijken al even vooruit naar het menu van deze week.

Maandag: Broodpudding met suikerbrood, gebakken appel en vanillesaus met speculaas
Een lekker smeuïge broodpudding op basis van suikerbrood met gebakken appeltjes. Om in de herfstige sfeer te blijven maakt Jeroen er nog een vanillesaus met speculaas bij.


Dinsdag: Gevulde varkensrolletjes met aubergine en rijst
Deze Japans geïnspireerde pakketjes met eersteklas varkensvlees en aubergine zijn een ware smaakbom. Met wat rijst en gestoofde boksoi geniet je van de eerste tot de laatste hap!

Woensdag: Paccheri met zalm en venkel
Een geniaal simpele pasta met zacht gegaarde venkel en grote stukken gebakken zalm. Klaar in een handomdraai en overheerlijk!

Donderdag: Vol-au-vent met puree
Deze klassieker hoeft geen introductie. Sappige stukken kip, champignons en balletjes in een smeuïge saus met een stevige portie puree. Wat wil een mens nog meer eigenlijk?

Vrijdag: Dahl van zoete aardappel, linzen en Berloumi
Een knaller van een vegetarische one-pot wonder met zoete aardappel en linzen. De afwerking bestaat uit gebakken Berloumi, spinazie en cashewnoten met koriander.

'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.15 uur op Eén.


Lees ook:
Dit staat er deze week op het menu van 'Dagelijkse Kost'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers