Enkele blikvangers van KADET

vrijdag 1 september 2017

Op zaterdag 2 september start om 8.20 uur de avontuurlijke animatiereeks 'Zak Storm' over tiener Zak die tijdens een surfcompetitie in de Bermudadriehoek gezogen wordt.

Om 9.25 uur start de animatiereeks 'Power Rangers Ninja Steel'. Om 9.50 uur start de Canadese animatiereeks 'Captain Biceps'. Om 10.00 uur start de animatiereeks 'Kick Buttowski: Durfal Met Lef' over Kick Buttowski die ervan droomt om een wereldberoemde stuntman te worden en om 12.15 uur start de animatiereeks 'American Dragon: Jake Long'.


Op maandag 4 september start om 19.25 uur het vierde seizoen van de animatiereeks 'Star Wars: The Clone Wars', gebaseerd op de gelijknamige 'Star Wars'-saga.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL 4 logo RTL4 logo

Programma waarin Beau van Erven Dorens iedere aflevering twee bijzondere gasten ontvangt in het prachtige Toscane. Beau neemt zijn gasten mee op pad, met de glooiende heuvels, schilderachtige dorpjes en weelderige wijngaarden als decor. De ideale setting voor boeiende gesprekken en leuke activiteiten. Beau ontvangt Davina Michelle en Edwin Evers.

'Casa Di Beau', om 20.30 uur op RTL 4.

Dossiers