Enkele blikvangers van KADET

vrijdag 1 september 2017

Op zaterdag 2 september start om 8.20 uur de avontuurlijke animatiereeks 'Zak Storm' over tiener Zak die tijdens een surfcompetitie in de Bermudadriehoek gezogen wordt.

Om 9.25 uur start de animatiereeks 'Power Rangers Ninja Steel'. Om 9.50 uur start de Canadese animatiereeks 'Captain Biceps'. Om 10.00 uur start de animatiereeks 'Kick Buttowski: Durfal Met Lef' over Kick Buttowski die ervan droomt om een wereldberoemde stuntman te worden en om 12.15 uur start de animatiereeks 'American Dragon: Jake Long'.


Op maandag 4 september start om 19.25 uur het vierde seizoen van de animatiereeks 'Star Wars: The Clone Wars', gebaseerd op de gelijknamige 'Star Wars'-saga.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ik Vertrek' (AVROTROS)

Voor het eerst in de 'Ik Vertrek'-geschiedenis volgen we mensen die maar liefst drie keer emigreerden, naar drie verschillende landen. Na een mislukt avontuur in Frankrijk treffen we Laurens en Brigitte in Duitsland. Hoewel ze een charmant plekje tussen de koeien hebben, is dit ook niet hun eindbestemming. Die ligt, als het goed is, in Spanje. Hier willen ze retreatprogramma's opzetten voor groepen. Nog voordat de verbouwing is gestart, hebben ze al de eerste boeking binnen. Over vijf weken ontvangen ze twaalf personen en er moet nog héél véél gebeuren. De vraag is of Laurens en Brigitte die uitdaging aan kunnen.

'Ik Vertrek', om 21.20 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers