Europees basketavontuur dames Kangoeroes Mechelen live op Play Sports Open

donderdag 10 november 2022

Vanaf donderdag 10 november volg je de Europese thuiswedstrijden van de Dames A ploeg van Kangoeroes Mechelen LIVE op Play Sports Open.

De vrouwen van Kangoeroes Mechelen pakten vorig jaar de dubbel in eigen land en mogen het nu in Europa opnemen tegen de grootste ploegen in het basketbal. Hun campagne is weliswaar begonnen met twee opeenvolgende nederlagen, maar met Belgian Cats als Laure Resimont en Heleen Nauwelaers kan dat in geen tijd veranderen. Alle thuiswedstrijden van Kangoeroes Mechelen in de Euroleague kan je vanaf nu volgen op Play Sports Open, gratis voor alle Telenet-abonnees.


Luc Katra, voorzitter Kangoeroes: 'Kangoeroes Basket Mechelen heeft altijd ingezet op topbasket, zowel bij dames als bij heren, en heeft getracht om dat vanaf de jeugd in eenzelfde setting te doen, zonder discriminatie of ongelijkheid op basis van geslacht.  Onze dames zijn al jaren één van de gevestigde waarden in het Belgische basketbal en hebben door hun geweldige resultaten een rechtstreekse kwalificatie in de Euro League kunnen afdwingen. ​We zijn uiteraard heel vereerd en super verheugd dat één van onze belangrijke partners het initiatief heeft genomen om het damesbasketbal in de kijker te zetten door aan hun talrijke klanten de mogelijkheid te bieden om deze Europese competitie rechtstreeks te kunnen volgen, of om kennis te laten maken met deze, ook bij dames, attractieve topsport. Ik ben er zeker van dat heel veel meisjes blij zullen zijn met deze stap voorwaarts!'

Stefaan Kestens, verantwoordelijke Play Sports: 'Telenet zet meer en meer zijn schouders onder vrouwensport, en slaat met het uitzenden van de Europese campagne van de dames van Kangoeroes eens te meer dat pad in. Het partnerschap van Play Sports bij Kangoeroes Mechelen, en de nauwe Mechelse verbondenheid van Telenet zijn dan ook factoren die eens te meer bijdragen aan deze samenwerking. Wij willen de dames van Kangoeroes dan ook steunen in hun aankomende wedstrijden door alle Telenet-klanten de kans te bieden mee te supporteren in deze wedstrijden.'

De wedstrijden:

10/11/2022: Play Sports Open, 20.20 uur, Kangoeroes Basket Mechelen – Spar Girona
08/12/2022: Play Sports Open, 20.20 uur, Kangoeroes Basket Mechelen - Landes
22/12/2022: Play Sports Open, 20.20 uur, Kangoeroes Basket Mechelen – CBK Mersin
12/01/2023: Play Sports Open, 20.20 uur, Kangoeroes Basket Mechelen – DVTK Hun-Therm
26/01/2023: Play Sports Open, 20.20 uur, Kangoeroes Basket Mechelen – Perfumerias Avenida
23/02/2023: Play Sports Open, 20.20 uur, Kangoeroes Basket Mechelen – Beretta familia Schio

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Perfecte Plaatje Op Reis' (RTL 4)

De zes fotografen staan voor dag en dauw op om het magische ochtendritueel van de monniken in Chiang Mai vast te leggen. Na dit moment van bezinning komt Tijl met het nieuws dat ze vandaag nog door zullen reizen naar het zuiden van Thailand. Maar niet zonder een tussenstop in.... Bangkok! Tijdens een wilde nacht shoot op uitgaansstraat Khao San Road trekken de fotografen alles uit de kast.

'Het Perfecte Plaatje op Reis', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers