Exclusief op TV OOST: Carnaval Aalst 2011

zondag 13 februari 2011

De komende weken trekt de regionale zender TV OOST volledig de kaart van Carnaval. In zowat alle programma's besteed TV OOST ruime aandacht aan dit unieke volksfeest. Op zondag 6 maart brengt TV OOST, in samenwerking met de stad Aalst, exclusief de volledige zondagstoet in beeld. Vanaf 20.00 uur kan je op TV OOST terecht voor een marathon-uitzending van meer dan 2 uur.

Warm hart voor Carnaval en Aalst
TV OOST trekt alles uit de kast om deze door Unesco erkende traditie zo goed mogelijk te verslaan. Niet alleen wordt de zondagstoet volledig in beeld gebracht, ook in de weken ervoor is er ruime redactionele aandacht in studio TV OOST en 'Het Nieuws'.


In het lifestyleprogramma 'studio TV OOST' komt de top 10 van de allerbeste Aalsterse carnavalsnummers aan bod. En vanaf 28 februari zal er in Het Nieuws dagelijks vooruitgeblikt worden naar Carnaval 2011.

Exclusieve uitzending Zondagstoet
In een wervelende show geven TV OOST-journalist Pieter Kunnen en Carnaval-kenner André van Schuylenberg deskundig commentaar op de stoet en het overige  carnavalsgebeuren. TV OOST-nieuwsanker Evi De Witte ontvangt boeiende praatgasten, prominenten en uiteraard ook echte Aalsterse carnavalisten. TV OOST stelt zijn camera’s dit jaar op ter hoogte van de Houtmarkt.

Aalst Carnaval 2010 is te zien op TV OOST op volgende momenten:

  • vanaf 21/02: Top 10 van de allerbeste Aalsterse carnavalsnummers in 'studio TV OOST'.
  • vanaf 28/02: Dagelijkse vooruitblik in 'Het Nieuws'.
  • op 6/03: Vanaf 20.00 uur doorlopend tot maandag 7/03 14.00 uur wordt de volledige zondagstoet uitgezonden in een wervelende show. De integrale uitzending wordt herhaald op zaterdag 12 maart om 14.00 uur.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee Renť een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers