'Familie': week 41 (2021) - PREVIEW

zaterdag 9 oktober 2021
Foto: VTM - © DPG Media 2021

Benny voelt zich steeds eenzamer en Raven wordt onverwacht opgehaald. Hij krijgt een slecht gevoel bij Leon. Guido geniet na van zijn date met Griet, Iris krijgt een zware hypo. Peter is kwaad op Iris. Marie-Rose zoekt opnieuw toenadering tot Véronique... Tijd voor een nieuwe week 'Familie' op VTM!

Maandag 11 oktober 2021 - aflevering 6859
De SUV van Leon komt Raven onverwacht ophalen. Benny voelt zich hoe langer hoe eenzamer. Iris blijft veel te hard doorwerken. Guido had een geslaagde date met Griet. Quinten raadt hem aan de bal in haar kamp te leggen.


Dinsdag 12 oktober 2021 - aflevering 6860
Raven begint een slecht gevoel te krijgen bij het gedrag van Leon. Per sms krijgt hij de coördinaten van Leons huis en de opdracht om er donderdagavond te zijn. Jelle spoort Raven ondertussen aan om Louise mee uit te vragen. Iris krijgt een zware hypo in het bijzijn van Quinten.

Woensdag 13 oktober 2021 - aflevering 6861
Peter is kwaad op Iris. Hij vindt dat ze haar werk boven haar gezondheid en die van hun kind heeft geplaatst. Raven wil dat Lars met hem meegaat naar Leon. Cédric hoopt opnieuw meer verantwoordelijkheid te krijgen binnen CoBrew. Louises date met Raven verloopt anders dan verwacht.

Donderdag 14 oktober 2021 - aflevering 6862
Benny doet een vreemde ontdekking in het huis van Alfons. Jelle toont Louise de website die hij voor Raven maakt. Lars blijft proberen om Leon te bereiken, maar slaagt daar niet in. Hij besluit er zelf naartoe te gaan.

Vrijdag 14 oktober 2021 - aflevering 6863
Benny moet een smoes verzinnen tegenover Jenny. Louise krijgt onaangenaam nieuws te horen van haar vriendin. Raven ontdekt dat Lars Leon heeft opgezocht en vliegt uit. Leon zelf verrast Raven met een voorstel. Rudi heeft een geheim, wat Zjef nerveus maakt. Marie-Rose blijft Véronique missen. Ze probeert haar een brief te schrijven.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
'Familie': week 40 (2021) - PREVIEW

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers