'Familie': week 47 (2021) - PREVIEW

zaterdag 20 november 2021
Foto: VTM - © DPG Media 2021

Raven zet Leon op zijn plaats, Brigitte geeft niet thuis. Iris krijgt een onverwacht telefoontje, Benny mag weer gaan werken. Emiel maakt kennis met Kato en Véronique heeft een voorstel voor Lars. Die is niet opgezet met de vlog van Zjef. Mathias krijgt een onverwacht telefoontje, Jelle wil indruk maken op Kato en Iris krijgt een nieuwe tip binnen. Brigitte blijft onbereikbaar. De politie doet nieuwe vaststellingen in het onderzoek naar Francesca. Leon lijkt met de noorderzon vertrokken. Louise denkt dat ze Cédric door heeft.

Maandag 22 november 2021 - aflevering 6889
Raven brengt Leon een niet mis te verstane boodschap. Hij gaat langs bij Brigitte, maar staat voor een gesloten deur. Ook Jenny probeert haar tevergeefs te bereiken. Iris krijgt een onverwacht telefoontje. Benny mag weer aan het werk en krijgt een extra taak toegewezen.


Dinsdag 23 november 2021 - aflevering 6890
Iris krijgt een antwoord op haar vragen. Maar dat antwoord roept nieuwe vragen op. Véronique doet Lars een voorstel, maar die lijkt niet al te happig om dat aan te nemen. Emiel maakt kennis met Kato.

Woensdag 24 november 2021 - aflevering 6891
Zjefs vlog krijgt veel positieve reacties, maar Lars reageert een pak minder enthousiast. Peter moedigt Iris aan om de zoektocht naar Francesca heel even los te laten. Mathias krijgt een onverwacht telefoontje.

Donderdag 25 november 2021 - aflevering 6892
Iris krijgt een nieuwe tip binnen, de politie gaat op onderzoek uit. Zjef denkt na over de keuze die hij moet maken. Jelle probeert indruk te maken op Kato, maar haar aandacht gaat uit naar iemand anders. Véronique kan Brigitte nog steeds niet bereiken.

Vrijdag 26 november 2021 - aflevering 6893
De politie doet nieuwe vaststellingen in het onderzoek naar Francesca. Iris en Peter weten niet wat ze ervan moeten denken. Lars is woedend op Leon. Wanneer hij hem samen met Raven wil confronteren, blijkt Leon met de noorderzon vertrokken te zijn. Louise denkt Cédric door te hebben.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
'Familie': week 46 (2021) - PREVIEW

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers