'Familie': week 49 (2021) - PREVIEW

zaterdag 4 december 2021

Véronique is doodongerust omdat Lars onbereikbaar en onvindbaar is. Mathias smeedt plannen om JVH Mode van voor de neus van Wolff & Bos weg te kapen. Maar kan hij Peter overtuigen? Dat en veel meer zie je deze week in de langstlopende soap van Vlaanderen! Lees de vooruitblik voor een nieuwe week 'Familie'.

Maandag 6 december 2021 - aflevering 6899
Lars is onbereikbaar en onvindbaar. Hij is vertrokken zonder GSM en portefeuille. Véronique is doodongerust. Mathias had een goed contact met de zaakvoerder van JVH Mode en is er zeker van dat zij de zaak zullen kunnen overnemen. Als Peter mee wil... Jelle besluit Raven nog een laatste keer te helpen.


Dinsdag 7 december 2021 - aflevering 6900
Véronique krijgt een koude douche. Ondertussen hakt Rudi na veel getwijfel toch een knoop door. Kato snapt niets van het gedrag van Cédric. Ze probeert Louise en Jelle de pieren uit de neus te halen, maar vangt bot.

Woensdag 8 december 2021 - aflevering 6901
De songtekst die Zjef heeft geschreven slaat aan bij Vanessa. Mathias kan Peter nog niet meteen overtuigen om JVH Mode over te nemen. Bij Wolff & Bos ontdekken ze ondertussen dat er nog een bieder is. Kato komt meer te weten over Cédric.

Donderdag 9 december 2021 - aflevering 6902
Marie-Rose voelt Iris' pijn en probeert te bemiddelen. Mathias en Cédric ruiken hun kans om JVH Mode binnen te halen. Mathias doet bovendien een verrassende zet. Jelle besluit Raven alcohol te geven zodat hij een move kan doen naar Louise toe. Dat plan dreigt echter helemaal mis te lopen.

Vrijdag 10 december 2021 - aflevering 6903
Niko hoort van Mathias dat de investeringen bij CoBrew worden uitgesteld. Vanessa verklapt per ongeluk aan Benny dat Mathias JVH Mode wil overnemen. Louise zoekt troost bij Marie-Rose. Véronique maakt plannen, maar de gemoederen lopen hoog op.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
'Familie': week 48 (2021) - PREVIEW

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers