Fotografen van 'Het Perfecte Plaatje' krijgen verrassende dierbaren voor hun lens

vrijdag 10 mei 2024
Foto: Play4 - © Play Media 2024

In een nieuwe aflevering van 'Het Perfecte Plaatje' heeft Manu voor elke fotograaf een bijzondere dierbare uitgekozen die ze mogen fotograferen. Belangrijk voor de jury is dat ze op de foto het verhaal tussen de fotograaf en het model duidelijk kunnen aflezen.

Filip krijgt zijn jongste dochter Leonce voor zijn lens. Hij wil de symboliek vastleggen van de vader-dochter band die vervaagt als ze het ouderlijk nest verlaat. Joffrey mag Lovena fotograferen, zijn halfzus die hij veel te weinig ziet. Voor Astrid heeft Manu Bram Coppens uitgenodigd, die naast haar man ook een bekende fotograaf en regisseur is. Robin Keyaert mag zijn beste glimlach bovenhalen voor mama Ingeborg en Julius krijgt opa Frank Persoone voor zijn lens. Bie fotografeert dan weer haar ex-plusdochter waar ze een heel emotionele band mee heeft.


Voor opdracht twee hebben de kandidaten de keuze uit zes verschillende landen. Elk land staat voor een typisch gerecht, dat klaargemaakt zal worden door topchef Michaël Rewers. De jury wil een beeld waar beweging in terug te vinden is. Filip haalt de fles olijfolie al boven, Julius maakt gebruik van een bunzenbrander om rook te creëeren en Ingeborg, die schakelt de hulp in van een redactielid om te poseren als model.

'Het Perfecte Plaatje', zaterdag 11 mei om 21.15 uur op Play4 en op GoPlay.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

V3 Veronica logo logo Veronica V3

Gerry Lane is een toegewijde vader en echtgenoot die werkt als onderzoeker voor de Verenigde Naties. Wanneer een zombiepandemie uitbreekt, wordt hij door de regering gevraagd om de invasie tegen te houden. Tegelijkertijd moet Gerry zijn vrouw en kinderen beschermen tegen de moordlustige zombies.

'World War Z', film uit 2013 met oa. Brad Pitt, om 23.55 op Veronica.

Dossiers