Frustraties tussen Loïc Van Impe en Olivier Deschacht groeien in 'Special Forces'

maandag 27 mei 2024
Foto: VTM - © DPG Media 2024

Vanavond staat er in 'Special Forces' een cruciale les op de planning die de goede sfeer onder de rekruten doet keren. Davina Simons, Jan Bakelants, Loïc Van Impe, Olivier Deschacht, Ismaïl Abdoul en Saïd Boumazoughe krijgen les over 'cover stories'.

'Als wij een opdracht uitvoeren op vijandelijk terrein en de vijand mag niet weten wat de eigenlijke missie is, gaan we een fictieve missie vertellen om de eigenlijke opdracht te verdoezelen', legt chef Blom uit. Tijdens het ontbijt grijpt tv-kok Loïc de kans om hun gedeelde cover story tot in de details uit te werken. Een strategie waar ex-voetballer Olivier Deschacht het niet mee eens is: 'Je moet ook niet te ver gaan. Ik kan niet veel onthouden en ga het echt simpel houden. Als jullie meer info geven dat ik kan onthouden wordt het ook ongeloofwaardig voor mij.' Al blijft Loïc volharden: 'We moeten niet nonchalant worden hé boys. Als ze drie vragen stellen, dan vallen we door de mand.''Special Forces', maandag 27 mei om 20.40 uur bij VTM en in weekpreview bij Streamz.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

In 'Vandaag Inside Oranje' geven Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp hun kijk op het EK en de actualiteit. Met wisselende, terugkerende gasten aan tafel en aan de bar, blikt het trio terug op de EK-wedstrijden en bespreekt het zaken die Nederland die dag bezighouden.

'Vandaag Inside Oranje', om 22.55 uur op SBS6.

Dossiers