Geniet in oktober van nieuwe afleveringen van de leukste shows op Cartoonito

zaterdag 30 september 2023
Foto: Boomerang - © Media Tornado 2022

Bugs en Lola zijn managers van de Looney Bouwers bouwploeg, bestaande uit Daffy, Porky, Tweety en andere bekende Looney gezichten.

Samen helpen ze hun medeburgers van Looneyburg bij maffe bouwprojecten. Of het nu gaat om het bouwen van een spannende nieuwe racebaan of het maken van een buitenaardse ijscoupe, geen klus is te groot of te wild voor de Looney Builders.


BUGS BUNNY BOUWERS
Vanaf 9 oktober
Nieuwe afleveringen

Vergezel de 'Bugs Bunny Bouwers', elke dag om 16.00 uur op Cartoonito!

MOLMANS
Vanaf 23 oktober
Nieuwe afleveringen

Op 23 oktober zijn er gloednieuwe afleveringen van seizoen 1 van 'Molmans', inclusief het tweedelige 'Een Mol in de Tijd'. 'Molmans' is een kleurrijke en hartverwarmende serie, waarbij er in elke aflevering een echt gemeenschapsgevoel heerst. Tijdens zijn avonturen krijgt Molmans te maken met verschillende thema’s zoals positiviteit, vriendschap en duurzaamheid.

Bekijk de nieuwe afleveringen van 'Molmans' op Cartoonito, elke dag om 15.00 uur.

BATWHEELS
Stap in en maak die gordel vast!  Ze zijn tot leven gewekt om Gotham City te helpen verdedigen. De heldhaftige Batwheels worden in hilarische grappen en verbazingwekkende actie geduwd terwijl ze belangrijke lessen leren over teamwork, vriendschap, en zo veel meer.

Bekijk de 'Batwheels' shorts op Cartoonito, elke dag om 8.30 uur.

Persbericht Day One MPM/Cartoonito
https://www.cartoonito.nl/
Meer artikels over Cartoonito

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Perfecte Plaatje' (RTL 4)

De drie finalisten gaan naar het mythische Ierland voor de finalereis. Tijdens de eerste shoot worden ze vergezeld door figuren uit de onderwereld bij een grote halloweenparade. En van een griezelige traditie gaan ze bij de tweede shoot in de havenstad Cobh op zoek naar geloof, hoop en liefde.

'Het Perfecte Plaatje', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers