Geniet samen met Cartoon Network en Boomerang van het einde van het jaar

maandag 28 november 2022
Foto: © Day One MPM 2022

De geliefde held uit de beroemde roman 'Reis naar het Westen' komt tot leven als een jongentje genaamd 'MK'. Hij is geobsedeerd door de oude legendes en ontdekt de Apenkoning zijn magische staf, die was achtergelaten op de top van een heuvel om de kwade Demon Bull King gevangen te houden.

Nadat de Demon Bull King is vrijgelaten, moet MK op een reis om zichzelf te herontdekken en de held te worden die deze generatie nodig heeft!


Monkie Kid
Vanaf 13 december, elke weekdag om 16.50 uur.

'Craig of the Creek'
Vanaf 19 december, van maandag t.e.m. donderdag om 15.55 uur

Craig en zijn vrienden stuiten in de nieuwe afleveringen van seizoen 4 op nog meer mysteries die hen zouden kunnen helpen in hun zoektocht naar het Hart van het Woud.

Bekijk de gloednieuwe afleveringen van 'Craig of the Creek' vanaf 19 december van maandag t.e.m. donderdag om 15.55 uur bij Cartoon Network!

Kerstfeest op Cartoon Network!
Vanaf 10 december, elk weekend om 10.50 uur

Kerstmis komt eraan en het is de mooiste tijd van het jaar! Begin samen met Cartoon Network aan de kerstvoorbereidingen. Met je beste CN vrienden maken we er een magische, leuke tijd van vol lachen en opwinding. Geniet tijdens de weekends in december van 'We Bare Bears', 'Craig of the Creek' en 'Teen Titans Go!'.

Winter met Gumball
Vanaf 26 december, elk weekend om 7.00 uur

Gumball en zijn vrienden wachten op jou voor een geweldige wintertijd. Bekijk je favoriete afleveringen van 'The Amazing World of Gumball' tijdens de speciale programmatie in winterthema!

Haal je sjaal en wanten maar boven, want vanaf 26 december kan je elk weekend om 7.00 uur genieten van winterpret met Gumball bij Cartoon Network.

'Looney Tunes Cartoons'
Vanaf 5 december, elke dag om 15.00 uur

Je favoriete personages zijn terug met nieuwe topafleveringen van Looney Tunes Cartoons! Maak je klaar voor knotsgekke, over de top avonturen van Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety, Porky Pig en vele anderen!

Je ziet 'Looney Tunes Cartoons' vanaf 5 december elke dag om 15.00 uur op Boomerang. De herhalingen kijk je elke avond om 20.00 uur.

Kerstmis Special
Première 5 december om 8.00 uur

Verzamel je volledige familie voor de TV om te genieten van de mooiste kerstavonturen van alle Boomerang personages. In de kerstmarathon zien we onder andere 'Thomas & Friends', 'Kingdom Force', 'Baby Looney Tunes', 'Lucas de Spin', 'Mush Mush en de zwammetjes' en 'Pat de Hond'.

De Kerstmis special is vanaf 5 december elke dag om 8.00 uur te zien tijdens het Cartoonito blok op Boomerang.

'Scooby-Doo' en 'Tom & Jerry Winterplezier'
Elk weekend tussen 16.00 uur en 19.00 uur

Kijk naar de leukste Scooby-Doo en Tom & Jerry films
Ga mee op avontuur met Scooby en zijn bende. Scooby en zijn vrienden lossen heel wat mysteries op en daarbij krijgen ze de hulp van enkele beroemdheden die hun pad kruisen. Samen kunnen ze alles aan en lossen ze de mysteries in een mum van tijd op.

Of volg het oneindige kat-en-muisspel van Tom & Jerry. Waarin Jerry, Tom tot waanzin drijft.

Je ziet de Scooby-Doo en Tom & Jerry figuren elk weekend terug om 16.00 uur bij Boomerang.

Cartoonito
Elke dag tussen 8.00 en 14.00 uur

Cartoonito is Boomerang's nieuwste programmablok gericht op de allerkleinsten. Tijdens Cartoonito ontmoet je elke dag de speelse gezichten van alle schattige Cartoonito karakters. Kijk naar series zoals 'Thomas de stoomlocomotief' en 'Mush Mush en de zwammetjes'.

Cartoonito is het preschoolblok van Boomerang, elke dag te zien tussen 8.00 tot 14.00 uur.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Keuringsdienst van Waarde' (KRO-NCRV)

Alle eendjes heerlijk warm in het ijskoude water: de mens keek ernaar en wilde dat ook. En dus namen we hun dons en stopten het in onze jassen en dekbedden. Lang bleek dat niet bepaald diervriendelijk te gaan. Er waren verhalen over levende pluk en dwangvoeding bij eenden en ganzen. Maar koop nú iets met dons en je krijgt er gratis een stapeltje beloftes bij. 'Verantwoord' staat erop. Eerlijk en zelfs diervriendelijk. Maar hoe komen ze eigenlijk aan verantwoord, diervriendelijk dons? 'De Keuringsdienst' kleedt zich extra warm en komt erachter dat een eend eigenlijk nog een kuiken is als-ie koud gemaakt wordt.

'Keuringsdienst van Waarde', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers