Gerben Tuerlinckx en Ender Scholtens moeten 50 naamgenoten zoeken in 'Make it Happen!'

dinsdag 30 mei 2023
Foto: VTM GO - © DPG Media 2023

Say what? 'Een groepsfoto maken met vijftig naamgenoten in slechts 24 uur tijd', zo luidt de opdracht voor Gerben Tuerlinckx en Ender Scholtens in een nieuwe aflevering van 'Make it Happen!', om 16.00 uur exclusief op VTM GO.

Een challenge die misschien simpel lijkt, maar niets is minder waar. 'Mochten wij nu Tim en Hans heten, dan waren we binnen een uur klaar, maar wij hebben zo’n moeilijke namen', lacht Gerben. De jongens zijn momenteel volop op zoek naar Gerbens en Enders en roepen op om vanavond om 19 uur aan het centraal station van Antwerpen op te dagen. Slagen ze erin om binnen de tijd vijftig naamgenoten te vinden of is het kalf nu al verdronken?'Make it Happen', elke woensdag om 16.00 uur exclusief op VTM GO.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Geknipte Gast' (foto: BNNVARA - © Nozem Films 2021)

Zanger Ernst DaniŽl Smid heeft sinds 2017 de ziekte van Parkinson. In de kappersstoel bij ÷zcan Akyol vertelt hij over zijn hersenoperatie, waardoor de klachten van de ziekte minder geworden zijn. Maar hij vertelt ook dat zijn wereldje inmiddels erg klein is geworden. Volgens Ernst DaniŽl is dat zijn eigen schuld. Hij verwijt zichzelf dat hij te weinig oog heeft gehad voor mensen om zich heen en te egoÔstisch is geweest.

'De Geknipte Gast', om 21.05 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers