Hanne, Marthe en Julia van K3 krijgen (voor even) een nieuwe haarkleur

zaterdag 10 december 2022
Foto: VTM - © DPG Media 2022

Even iconisch als hun vele hits, zijn de haarkleuren van de K3'tjes. Maar vandaag ondergaan Hanne, Marthe en Julia een metamorfose in 'K3, één jaar later'.

Ze meten zich een nieuwe haarkleur aan en draaien de rollen van ‘de blonde’, ‘de zwarte’ en ‘de rosse’ volledig om. Voor even dan toch. Nadat de meisjes zich op een bloedhete dag op de Lokerse Feesten de longen uit het lijf zingen - en zweten - brengen ze een incognito bezoekje aan de bijhorende kermis. Daar proberen Hanne, Marthe en Julia onopgemerkt van een suikerspin en een rondje in ‘de rups’ te genieten. En met elkaars K3-pruiken op het hoofd kan niemand hen herkennen, toch?‘K3, één jaar later’, zaterdag 10 december om 19.55 uur bij VTM en ook op VTM GO.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

V3 Veronica logo logo Veronica V3

Gerry Lane is een toegewijde vader en echtgenoot die werkt als onderzoeker voor de Verenigde Naties. Wanneer een zombiepandemie uitbreekt, wordt hij door de regering gevraagd om de invasie tegen te houden. Tegelijkertijd moet Gerry zijn vrouw en kinderen beschermen tegen de moordlustige zombies.

'World War Z', film uit 2013 met oa. Brad Pitt, om 23.55 op Veronica.

Dossiers