In juni laat Cartoonito je smullen van de leukste aflevering van je favoriete shows

woensdag 31 mei 2023
Foto: Boomerang - © Day One MPM 2023

Zeg KAAS! Waarom slechts één kaasdag hebben, als we er een hele maand van kunnen maken? Een drie weken durende stunt met Tom & Jerry zal je helemaal opvrolijken met je favoriete afleveringen en films.

Smul elke dag om 17.00 uur mee van de leukste afleveringen van Tom & Jerry op  Cartoonito.


'Thomas de Stoomlocomotief'
Vanaf 26 juni
Nieuwe afleveringen

Sluit je aan bij Thomas en zijn vrienden, die nu energieker, kleurrijker en zelfs jonger zijn dan ooit! Tot nu toe was het leven op het eiland Sodor vol van opwinding. De serie is verrijkt met muzikale elementen en biedt nieuwe avonturen voor onze stoommachines en kijkers.

De nieuwste avonturen van 'Thomas de Stoomlocomotief' zijn elke dag om 16.30 uur te zien op Cartoonito!

'Batwheels'
Nu te zien
Serie

Stap in en maak die gordel vast!  Ze zijn tot leven gewekt om Gotham City te helpen verdedigen. De heldhaftige 'Batwheels' worden in hilarische grappen en verbazingwekkende actie betrokken terwijl ze belangrijke lessen leren over teamwork, vriendschap, en zo veel meer.

'Batwheels' is een geanimeerde, superheldenserie voor kleuters, met in de hoofdrol misdaadbestrijdende voertuigen en DC-superhelden.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Geknipte Gast' (foto: BNNVARA - © Nozem Films 2021)

Zanger Ernst Daniël Smid heeft sinds 2017 de ziekte van Parkinson. In de kappersstoel bij Özcan Akyol vertelt hij over zijn hersenoperatie, waardoor de klachten van de ziekte minder geworden zijn. Maar hij vertelt ook dat zijn wereldje inmiddels erg klein is geworden. Volgens Ernst Daniël is dat zijn eigen schuld. Hij verwijt zichzelf dat hij te weinig oog heeft gehad voor mensen om zich heen en te egoïstisch is geweest.

'De Geknipte Gast', om 21.05 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers