Intensivist Geert Meyfroidt ziet sterretjes in 'Special Forces'

maandag 20 mei 2024
Foto: VTM - © DPG Media 2024

Op de vierde dag van de 'Special Forces'-opleiding staat vanavond een stevige start op het programma. De acht overgebleven rekruten - Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Olivier Deschacht, Geert Meyfroidt, Loïc Van Impe en Ine Beyen - worden geconfronteerd met een intense workout.

Verdeeld in vier duo's moeten ze verschillende krachtoefeningen uitvoeren. De vermoeidheid, pijn en fysieke ongemakken beginnen zwaar door te wegen bij de rekruten. Vooral de oudste van de groep, nummer 9, intensivist Geert Meyfroidt, kampt al bij de tweede oefening met problemen. 'Het herstel na een fysieke inspanning duurt langer voor mij', klinkt het.


Bij de derde oefening is het over and out voor Geert... 'Ik ben geen topsporter, maar ik kan wel diep gaan. Dat heeft voor- en nadelen. Je voelt je eigen grens te weinig aan. Soms is het handiger om dat signaal van je lichaam wat vroeger te krijgen', vertelt Geert. Zal hij de kracht vinden om zich op te laden voor de volgende missie, of gooit hij de handdoek in de ring?


'Special Forces', maandag 20 mei om 20.40 uur bij VTM en in weekpreview bij Streamz.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

In 'Vandaag Inside Oranje' geven Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp hun kijk op het EK en de actualiteit. Met wisselende, terugkerende gasten aan tafel en aan de bar, blikt het trio terug op de EK-wedstrijden en bespreekt het zaken die Nederland die dag bezighouden.

'Vandaag Inside Oranje', om 22.55 uur op SBS6.

Dossiers