Internationale topartiest in tweede liveshow van 'The Voice van Vlaanderen'

donderdag 11 april 2024
Foto: VTM - © DPG Media 2024

Met het grootste team aan de startmeet komen bleek vorige week geen voordeel te zijn in de eerste liveshow van 'The Voice van Vlaanderen'. Van de vijf talenten waarmee coach Mathieu Terryn aan de start verscheen, blijven er deze week nog slechts twee over.

Coaches Natalia en Jan strijden verder met één talent, in groot contrast met Koen en Laura, die hun voltallige trio wél naar de volgende liveshow wisten te loodsen. Op vrijdag 12 april komen de talenten opnieuw aan de bak en dat voor het eerst met twee songs. In de tweede liveshow wordt de groep van 10 herleid naar 7 kandidaten die volgende week de halve finale zullen beslechten.


Deze week zingt elke kandidaat voor het eerst twee songs: een nieuw individueel nummer én een groepssong met het voltallige team en de coach. Voor team Laura is dat Praising You van Rita Ora ft Fatboy Slim, team Koen smijt zich op de monsterhit As It Was van Harry Styles. Team Jan brengt een duet op Once van Liam Gallagher en ook Natalia zingt een duet met haar kandidaat op Bishop Briggs van River. Team Mathieu palmt het podium in met Take Me To The River van Lorde. Na alle performances beslist de kijker thuis via vtm.be of via sms naar 6677 welke twee talenten rechtstreeks doorstoten naar de halve finale. Nadien krijgen de coaches de kans om elk nog één talent op te pikken. Voor drie kandidaten eindigt het avontuur.

'The Voice van Vlaanderen' verwelkomt deze week voor het eerst ook een muzikale gast. En dat is niemand minder dan de internationale ster Tom Walker. De Britse singer-songwriter brengt zijn meest recente hit Head Underwater.

Deze kandidaten zetten alles op alles in de tweede liveshow:

Team Natalia

Sandy (18, Huizingen) zingt Overdrive van Ofenbach

Team Koen

Peter (28, De Pinte) zingt Autumn Leaves van Eva Cassidy
Wout (24, Aalter) zingt Cruel Summer van Taylor Swift
Kobe (23, Oosterzele) zingt No Good van Kaleo

Team Jan

Xerxes (30, Herent) zingt Murder On The Dancefloor van Sophie Ellis Bextor

Team Mathieu

Mette-Marie (18, Averbode) zingt Love Of My Life van Queen
Laurens (25, Gent) zingt Oh Caroline van The 1975

Team Laura

​Nicole (20, Temse) zingt Don’t You Worry ‘Bout A Thing van Stevie Wonder
Christophe (42, Roeselare) zingt If You Wanna Stay A While van Brian Dunne
Lucas (16, Oostkamp) zingt Rush van Troye Sivan

'The Voice van Vlaanderen', vrijdag 12 april om 20.40 uur bij VTM.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Marjolein woont in een villa met zwembad op het Spaanse eiland Ibiza. Ze is trainer, spreker en auteur. Ze leert mensen door optimaal gebruik van hun bewustzijn 'hun mooiste leven te leven'. Het ontbreekt Marjolein aan niets, maar ze kent ook de andere kant van de medaille. In 2011 vluchtte ze van haar ex-man, die haar fysiek en mentaal mishandelde. Marjolein belandde met haar kinderen op straat, maar wist zich terug te vechten en uiteindelijk vier succesvolle bedrijven op te richten. Alleenstaande moeder Monique Molenberg heeft het iets minder goed voor elkaar. Ze werkte elf jaar in de zorg, maar nadat ze werd mishandeld door haar ex-partner, raakte ze haar baan kwijt en belandde ze in de schulden. Nu, vijf jaar later, zijn de schulden bijna afgelost, maar het gezin moet wekelijks zien rond te komen van vijftig euro per week en is aangewezen op een 'voedselkast'.

'Steenrijk, Straatarm', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers