Jeroen Meus zoekt deze week de mosterd in Georgië

zondag 10 maart 2024
Foto: VRT 1 - © VRT 2024

Jeroen Meus trekt naar Georgië, land van wijn en honing. Samen koken en lekker eten zijn hier een belangrijk deel van het dagelijkse leven.

Met de tips van chef Guram Baghdoshvili ontdekt Jeroen het hart van de Georgische keuken via de lokale bevolking. Van tenili, een vergeten kaastraditie, tot wijn uit ondergrondse kleivaten. Jeroen ontmoet onderweg bijzondere figuren zoals de 'botervrouwen' in Adzjara en een 71-jarige honingklimmer die op indrukwekkende wijze wilde honing oogst. Madloba, Georgië!


'De Mosterd van Meus', maandag 11 maart om 20.35 uur op VRT 1.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo KRO-NCRV logo

Frans Bromet duikt in de geschiedenis van zijn voorvaderen en ontdekt dat Hermanus Bromet een bekende slavenhandelaar in Suriname was. Moet hij zich schuldig voelen voor wat zijn voorouder heeft gedaan? Hoe ga je om met een belast familieverleden?

'NPO Doc: Nazaten', om 22.20 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

Dossiers