Jubileumseizoen animatieserie 'Pokémon' vanaf maandag bij Nickelodeon

zondag 7 november 2021

Vanaf 8 november zijn Ash Ketchum en Pikachu maandag tot en met vrijdag, exclusief te zien bij Nickelodeon in Vlaanderen met een gloednieuw seizoen van Pokémon. The Pokémon Company viert dit jaar de 25ste verjaardag van de Pokémon-franchise en lanceert het langverwachte nieuwe seizoen 'Pokémon Meester Reizen: De serie' in dit speciale jubileumjaar op Nickelodeon.

In de grote wereld weet je ze te vinden: Ash en Goh, terwijl ze vechten en Pokémon vangen van Kanto tot Galar. Met Pikachu, Cinderace en hun andere Pokémon aan hun zij, vervolgen onze helden hun reis over de hele wereld om Pokémon te onderzoeken voor het laboratorium van Cerise. Onderweg klimt Ash op in het klassement van het Kroningswereldkampioenschap, en Goh voegt meer Pokémon toe aan zijn Pokédex, tijdens zijn missie om Mew te vangen. Ondertussen zet Chloe haar eerste stappen als Pokémon Trainer wanneer ze een mysterieuze Eevee ontmoet. Nieuwe vrienden, terugkerende rivalen, en spannende avonturen staan hen te wachten, terwijl de reis wordt vervolgd!Al 25 jaar lang een begrip
'Pokémon Meester Reizen: De serie' is het 24e seizoen van de wereldwijd populaire animatieserie en bevat de nieuwste avonturen van Ash Ketchum en zijn Pikachu. Het nieuwste seizoen bevat 42 afleveringen.

'Pokémon Meester Reizen: De serie', vanaf 8 november van maandag tot vrijdag vanaf 19.30 uur op Nickelodeon.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo STAR Channel logo

Voor de artsen en verpleegkundigen op de spoedafdeling in Chicago Med is geen enkele dag hetzelfde. Ze slaan zich doorheen de chaos om hun patiënten tegen elke prijs te helpen. Na een verkeersongeval staat de spoedeisende hulp al snel vol patiënten. Een arts komt Charles bekend voor en Archer raakt vlak voor zijn niertransplantatie aan het twijfelen.

'Chicago Med', om 21.00 uur op STAR Channel.

Dossiers