KADET viert kerstmis met twee films

vrijdag 23 december 2016

KADET brengt op kerstavond, zaterdag 24 december, de film 'Red de Kerstman'. De film vertelt het verhaal van elf Bernard, die voor het bedrijf van de Kerstman werkt.

Hij hoopt ooit deel uit te maken van het eliteteam van de Kerstman. Het eliteteam bestaat uit fantastische uitvinders die elk jaar weer de magie van kerst mogelijk maken. Maar wanneer een slechte uitvinding van Bernard ervoor zorgt dat de Kerstman in gevaar komt, moet hij er alles aan doen om hem en dus ook Kerstmis te redden.


Op kerstdag, zondag 25 december, staat de film '12 Honden van Kerstmis' op het programma bij KADET. De film gaat over de 12-jarige Emma O'Conner, die geen fijne kerstperiode tegemoet gaat. Ze heeft geen moeder meer en haar vader is werkloos, waardoor ze uit hun huis worden gezet. Haar vader ziet geen andere mogelijkheid dan zijn dochter naar tante Delores te sturen. Wanneer Emma daar aankomt, blijkt ze helemaal niet welkom te zijn. Net als de honden in de stad trouwens, want burgemeester Nobel Doyle wil een wet tegen honden invoeren. Cathy Stevens, een dame die honden uit het hele land opvangt en verzorgt, is het daar natuurlijk niet mee eens. Samen met vrienden en honden organiseert Emma een kerstuitvoering. Zo probeert ze de honden, maar ook zichzelf te redden.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers