KADET viert Pasen met 20 jaar Pokémon en nieuwe Disneyreeks

zondag 27 maart 2016

Pokémon wordt 20 jaar en dat moet gevierd worden bij KADET. Tijdens de paasvakantie vertrekken Ash en Pickachu op avontuur in nieuwe afleveringen van de populaire animatiereeks en wordt er elk weekend een heuse Pokémonmarathon gehouden.

Daarnaast staat er vanaf paasmaandag ook een week lang elke dag een Pokémonfilm op het programma. De KADET-avond wordt verder aangevuld met de nieuwe Disneyreeks 'Crash & Bernstein'.


Pokémonmarathon tijdens weekenddagen
De weekends staan tijdens de paasvakantie volledig in het teken van 20 jaar Pokémon. De animatiereeks wordt elke zaterdag en zondag in de bloemetjes gezet met een Pokémonmarathon met telkens tien nieuwe afleveringen gespreid over het hele weekend. In het achttiende seizoen zetten Ash en Pikachu hun avonturen lustig verder in Kalos. Samen met hun nieuwe vrienden, waaronder de intelligente uitvinder Clemont, zijn kleine zusjes Bonnie en kersvers Pokémon-trainer Serena, gaan ze op pad in een poging om acht nieuwe gym-badges te winnen. Onderweg ontdekken ze tal van nieuwe Pokémons.

Elkde dag een Pokémonfilm om 15.00 uur
Vanaf 28 maart, paasmaandag, is er ook een week lang elke dag om 15.00 een Pokémonfilm te zien bij KADET:

Maandag 28/3 : Pokémon de Film: Genesect en de Ontwaakte Legende
Dinsdag 29/3: Pokémon: Helden
Woensdag 30/3: Pokémon: Jirachi Droomtovenaar
Donderdag 31/3: Pokémon 4 Ever
Vrijdag 1/4: Pokémon: Doel Deoxys
Zaterdag 2/4: Pokémon de Film: Diancie en de Cocon der Vernietiging

Nieuwe Disneyreeks Crash & Bernstein
Naast de Pokémonactie krijgt KADET er een nieuwe komische familieserie bij: 'Crash & Bernstein'. De serie vertelt het verhaal van Wyatt Bernstein, een jongen die samenwoont met zijn moeder Mel en zijn drie zussen Amanda, Cleo en Jasmine en zijn levende poppenvriend Crash. Crash is als een broer voor Wyatt en samen steken ze heel wat kattenkwaad uit. 'Crash & Bernstein' is er vanaf 26 maart elke dag omstreeks 18.00 uur.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

V3 Veronica logo logo Veronica V3

Wilfred Genee ontvangt analisten Andy van der Meijde, Wesley Sneijder en Wim Kieft in wisselende samenstelling, aangevuld met actuele gasten uit de voetballerij in de gezellige 'voetbalkantine', met amateurclubs in tenue in het publiek en een biertje op tafel. De sfeer is luchtig en er is ruimte voor een grap, maar als het om voetbal gaat, is de toon natuurlijk bloedserieus!

'Veronica Offside', om 20.30 uur bij Veronica.

Dossiers