Kinga trekt woensdag grote ogen in 'Blind Gekocht'

dinsdag 21 mei 2024
Foto: Play4 - © Play Media 2024

In de vorige aflevering was Kinga streng voor Seppe en Niels en ook in aflevering 6 zet Kinga nog eens de puntjes op de i: 'Ze zoeken een mooie woning mét repetitieruimte voor 310.000 euro.'

'Dat is gewoon zo lekker naïef. Het is geloven in sprookjes.' Al is er toch nog een sprankeltje hoop voor het verliefde koppel: 'Ik wil echt alles wat ik in mij heb gebruiken om dat te vinden voor hen.' Daarom gaat Kinga vol goede moed op stap met Christophe om die ene parel te vinden en dan nog liefst in Heule. Slagen de Blind Gekocht-experten in hun opzet of komen ze toch weer van een kale reis terug?Ondertussen is het inpakken geblazen voor Balder en Heleen. Dat is echter geen evidentie, want naast de verhuiswagen staat binnenkort ook de geboorte van hun tweede kindje staat voor de deur.

'Blind Gekocht', woensdag 22 mei om 21.15 uur op Play4.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

In 'Vandaag Inside Oranje' geven Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp hun kijk op het EK en de actualiteit. Met wisselende, terugkerende gasten aan tafel en aan de bar, blikt het trio terug op de EK-wedstrijden en bespreekt het zaken die Nederland die dag bezighouden.

'Vandaag Inside Oranje', om 22.55 uur op SBS6.

Dossiers