Marieke neemt afscheid van haar hobbithuisje in 'Don't Worry, Be Happy'

maandag 20 mei 2024
Foto: Play4 - © Play Media 2024

Marieke verliet twintig jaar geleden haar gezin om als nomade door het leven te gaan. In haar camper trekt ze door heel Vlaanderen, leeft ze zonder inkomen en doet dat zo zuinig en ecologisch mogelijk.

Van haar vader erfde ze een stukje bosgrond waar ze haar project Robber opstartte: een hobbithuisje waar mensen met een burn-out kunnen herbronnen.


Vandaag verlaat Marieke haar geliefde bos en gaat opnieuw op pad met haar camper. Ze voelt dat er een einde komt aan haar leven als zwerver en zoekt naar een nieuwe manier van wonen en leven. Marieke: 'Het is raar om hier te vertrekken'.

Tsjoes en Makko vormen al 28 jaar een hecht koppel. Samen hebben ze een zoon Okkam. Tsjoes heeft ook een zoon uit haar eerdere huwelijk met Biri. Tsjoes en Makko hechten weinig waarde aan materiële luxe. Hun enige bezit is een klein veld waar ze met liefde hun eigen groenten en planten kweken. Hun thuis is een boerderij die ze met een klein budget hebben omgetoverd tot een gezellige warme plek. Tsjoes woont hier samen met zoon Okkam.

'Don't Worry Be Happy', dinsdag 21 mei om 21.15 uur op Play4 en GoPlay.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

In 'Vandaag Inside Oranje' geven Wilfred Genee, Johan Derksen en Renť van der Gijp hun kijk op het EK en de actualiteit. Met wisselende, terugkerende gasten aan tafel en aan de bar, blikt het trio terug op de EK-wedstrijden en bespreekt het zaken die Nederland die dag bezighouden.

'Vandaag Inside Oranje', om 22.55 uur op SBS6.

Dossiers