Marthe en Julia gaan door het dak tijdens gender reveal van Hanne in 'K3, één jaar later'

zaterdag 3 december 2022
Foto: VTM - © DPG Media 2022

Op zaterdag 3 december klinkt er luid gegil vanuit de loge van K3'tjes Hanne, Marthe en Julia. In de tweede aflevering van 'K3, één jaar later' besluit Hanne namelijk om de meiden te verrassen met een gender reveal.

Het wordt tijd dat jullie weten wat het wordt', klinkt het vol spanning. Hanne heeft party poppers meegenomen met daarin roze of blauwe confetti. Al willen die niet meteen ontploffen. Wanneer duidelijk wordt of Hannes baby een jongen of een meisje wordt gaan tanties Marthe en Julia helemaal door het dak. 'Je droom komt uit!', klinkt het dolenthousiast bij Marthe.'K3, één jaar later' zoomt ook in op de drukke zomer van de K3'tjes. Van kleine festivals tot achter de schermen bij 'Tien Om Te Zien' of de Foute Party in een nokvol Sportpaleis: de camera's waren erbij. De dames hebben tussendoor gelukkig nog tijd voor wat ontspanning en gaan samen shoppen om af te sluiten met een deugddoende massage.

'K3, één jaar later', zaterdag 3 december om 19.55 uur bij VTM.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Hofkar' (PowNed)

De BoerBurgerBeweging (BBB) groeit als kool. Dit gaat ten koste van de voormalige boerenpartij CDA. Willemien Koning-Hoeve, Statenlid in Noord-Holland én melkveehouder, gaat bij deze Europese verkiezingen de agrarische stemmen proberen terug te winnen voor haar partij. Hoe gaat ze dat doen? En hebben de boeren het CDA nog wel nodig?

'De Hofkar', om 22.10 uur bij PowNed op NPO 2.

Dossiers