MasterChefs koken vip-menu in legendarische keuken van The Jane

dinsdag 3 oktober 2023
Foto: Play4 - © Play Media 2023

De laatste vier chefs Ė Hakim, Linde, Wim en Boris Ė koken in de tiende aflevering van 'Celebrity MasterChef Vlaanderen' op een bijzondere plek: de legendarische keuken van Nick Brils sterrenzaak The Jane.

Het is de ideale plek voor een opdracht op topniveau: koken voor de jury én voor vijf extra vips, van extreme foodies tot culinaire experten. De chefs moeten in duo een menu met amuse en een hoofdschotel bereiden dat iedereen doet watertanden. Daarbovenop krijgen ze geen carte blanche voor hun hoofdschotel. Daarvoor moeten ze beroep doen op al hun MasterClasses en opdrachten van de voorbije weken. Kunnen ze al hun skills tonen of zijn ze toch vooral onder de indruk van de nieuwe setting?'Celebrity MasterChef Vlaanderen', woensdag 4 oktober vanaf 21.15 uur op GoPlay en Play4.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers