Nathalie Meskens is terug met 'Beste Kijkers' in gloednieuw decor en met nieuwe gasten

dinsdag 6 september 2022
Foto: VTM - © DPG Media 2022

Terug van weggeweest: 'Beste Kijkers', een één uur durende humoristische televisie-quiz met de allerleukste must-see fragmenten van de afgelopen week.

In een volledig nieuw decor blikt Nathalie met 3 bekende Vlamingen terug op de leukste, grappigste en meest opmerkelijke beelden uit binnen- en buitenland. In een paar geestige quiz-rondes zoekt ze uit wie van de drie de voorbije week het beste heeft opgelet en zo 'De Beste Kijker' wordt. De twee anderen krijgen een herkansing in de finale. Daarin strijden ze om niet de allerslechtste kijker te worden, want die moet een tegenprestatie leveren.


Jens Dendoncker, Julie Van den Steen en William Boeva mogen woensdag de spits afbijten van dit gloednieuwe seizoen.

'Beste Kijkers', vanaf woensdag 7 september om 20.35 uur bij VTM en ook op VTM GO.

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers