Nathalie Meskens verrast zieke Rebekka met videoboodschap van de Belgian Cats in 'Een Echte Job'

maandag 12 februari 2024
Foto: VTM © DPG Media 2024

Nathalie Meskens heeft de afgelopen weken een speciale band opgebouwd met haar patiŽnten. In een nieuwe aflevering van 'Een Echte Job' neemt ze afscheid van de liefdevolle Rebekka.

Aangezien Rebekka een grote basketbalfan is, heeft Nathalie een bijzondere verrassing voor haar in petto. Daarvoor schakelde ze de hulp in van Belgian Cat Julie Van Loo: 'Dag lieve Rebekka, ik wil je heel veel moed inspreken. Je bent super goed bezig. Stap voor stap zal je wel terug de oude worden', zegt Julie in een videoboodschap. 'We hopen alvast dat je je in november veel beter voelt, want we zouden je super graag uitnodigen voor een match van de Belgian Cats. Heel veel beterschap, wij duimen voor jou!' Die verrassing had Rebekka niet zien aankomen, ze glundert dan ook van blijdschap.'Een Echte Job', maandag 12 februari om 20.35 uur bij VTM.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Perfecte Plaatje Op Reis' (RTL 4)

De zes fotografen staan voor dag en dauw op om het magische ochtendritueel van de monniken in Chiang Mai vast te leggen. Na dit moment van bezinning komt Tijl met het nieuws dat ze vandaag nog door zullen reizen naar het zuiden van Thailand. Maar niet zonder een tussenstop in.... Bangkok! Tijdens een wilde nacht shoot op uitgaansstraat Khao San Road trekken de fotografen alles uit de kast.

'Het Perfecte Plaatje op Reis', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers