Nathalie Meskens verrast zieke Rebekka met videoboodschap van de Belgian Cats in 'Een Echte Job'

maandag 12 februari 2024
Foto: VTM © DPG Media 2024

Nathalie Meskens heeft de afgelopen weken een speciale band opgebouwd met haar patiŽnten. In een nieuwe aflevering van 'Een Echte Job' neemt ze afscheid van de liefdevolle Rebekka.

Aangezien Rebekka een grote basketbalfan is, heeft Nathalie een bijzondere verrassing voor haar in petto. Daarvoor schakelde ze de hulp in van Belgian Cat Julie Van Loo: 'Dag lieve Rebekka, ik wil je heel veel moed inspreken. Je bent super goed bezig. Stap voor stap zal je wel terug de oude worden', zegt Julie in een videoboodschap. 'We hopen alvast dat je je in november veel beter voelt, want we zouden je super graag uitnodigen voor een match van de Belgian Cats. Heel veel beterschap, wij duimen voor jou!' Die verrassing had Rebekka niet zien aankomen, ze glundert dan ook van blijdschap.'Een Echte Job', maandag 12 februari om 20.35 uur bij VTM.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

Louis blikt terug op zijn allereerste documentaires, waarin hij steevast op zoek ging naar ongewone figuren, die door hun vaak controversiŽle overtuigingen aan de rand van de samenleving stonden. Zo trekt hij opnieuw naar Mike Cain, die zich in de jaren negentig besloot te bewapenen voor een onafwendbare oorlog tegen de overheid. Denkt hij twintig jaar later nog steeds hetzelfde? En wat is er gekomen van Lamb en Lynx, van de beruchte nationalistische popgroep Prussian Blue?

'Louis Theroux: Life on the Edge', om 22.05 uur bij de VPRO op NPO 3.

Dossiers