'Neighbours': week 27 (2022) - PREVIEW

zaterdag 2 juli 2022

Ramsay Street is al jaar en dag dé place to be voor heel wat Vlaamse kijkers. De beroemde Australische straat staat elke dag garant voor emotie, drama én een lach en en traan. Wat er deze week gebeurt, lees je wekelijks in onze preview.

Maandag 4 juli - aflevering 8505
De waarschuwing van Pierce blijft door het hoofd van Chloe spoken en ook David krijgt twijfels over de ware intenties van Nicolette. Aaron daarentegen hecht weinig geloof aan de woorden van Pierce. Nicolette zelf maakt zich ondertussen steeds meer zorgen over het feit dat Audrey zo goed ingeburgerd geraakt. Karl kan zijn nieuwsgierigheid niet langer bedwingen.


Dinsdag 5 juli 2022 - aflevering 8506
Clive biedt Sheila een luisterend oor aan en probeert haar op te monteren. Wanneer Kyle verneemt dat de hersentumor van Bossy is teruggekeerd, besluit hij haar op te zoeken in Duitsland. De onzekerheid van Roxy steekt hierdoor opnieuw de kop op. De opbloeiende romance tussen Audrey en Toadie is een doorn in het oog van Nicolette en ze probeert Karl ervan te overtuigen dat Audrey geen goede partij is voor Toadie.

Woensdag 6 juli 2022 - aflevering 8507
Bea merkt teleurstelling op bij Levi wanneer ze hem inlicht over haar date met Nathan. Wanneer ze Roxy hierover vertelt, biecht zij op dat Levi gevoelens voor haar heeft. Hendrix is razend wanneer hij ontdekt dat Ollie degene was die hem verklikt heeft voor het rijden zonder rijbewijs. Sheila wil haar relatie met Clive nieuw leven inblazen, maar voelt zich nog steeds schuldig ten opzichte van Nathan.

Donderdag 7 juli 2022 - aflevering 8508
Shane hoort Dipi uit over haar gevoelens voor Pierce. De waarheid komt hard aan bij Shane, die vreest dat zijn huwelijk op een dood spoor is beland. Yashvi komt dankzij Ned tot inzicht en krijgt hierdoor meer begrip voor Shane. Hendrix slaagt erin om de camerabeelden te vernietigen, maar komt hierdoor te laat op zijn eerste werkdag. Paul is hier niet mee opgezet en maakt hem dat meteen heel duidelijk. Levi ondervraagt Hendrix over de inbraak.

Vrijdag 8 juli 2022 - aflevering 8509
Yashvi excuseert zich bij Shane en dat doet hem duidelijk deugd. Maar wanneer hij vervolgens opmerkt hoe ze Dipi behandelt, grijpt hij in. Zal Yashvi haar moeder ooit kunnen vergeven? Roxy, Yashvi en Ned proberen Bea en Levi een duwtje in de rug te geven. Zullen ze eindelijk toegeven aan hun gevoelens voor elkaar? Het kerstfeestje van Karl en Susan lijkt Sheila het ideale moment om Clive terug voor zich te winnen.

'Neighbours', van maandag tot vrijdag rond 15.00 uur (wisselend) bij VTM 2.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

De soap-inhouden vind je ook in de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
'Neighbours': week 26 (2022) - PREVIEW

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers